klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że dobrze Cię rozumiem. Fakt faktem nie mamy jeszcze dzieci, ale moi rodzice stoją na stanowisku, że to jeszcze nie jest czas i też mam stresa przed powiedzeniem im...
4 dzieci ma mój facet z poprzedniego małżeństwa. W ciąży jestem z naszym pierwszym wspólnym [emoji4]Cześć dziewczynki!
@klaslaw1987 , nie wiedziałam, że masz już 4 dzieci z piątym będzie już wspaniała załoga!
A ja martwię się ogromnie, bo wczoraj wieczorem cukier miałam w okolicach 200 (!), dodałam sobie jednostki insuliny i dość szybko spadł, jednak martwi mnie to bardzo... Wizyta dopiero za tydzień, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.
Myślę, że dobrze Cię rozumiem. Fakt faktem nie mamy jeszcze dzieci, ale moi rodzice stoją na stanowisku, że to jeszcze nie jest czas i też mam stresa przed powiedzeniem im...
A ja jestem bardzo przyjemnie zaskoczona reakcją mojej i męża rodziny. Tzn. po mojej to się nawet spodziewałam - szał radości i w ogóle (okazało się że mój tata to nawet martwił się że przez moje problemy zdrowotne nie będziemy mogli mieć więcej dzieci), ale myślałam że teściowie zareagują bardziej sceptycznie - w stylu acha dobrze, ale teraz to już macie poważne obowiązki itd. a tu też szczera radość. Nie spodziewałam się bo jak kiedyś wspominaliśmy że chcielibyśmy trzecie to miałam wrażenie że byli dość sceptyczni choć skomentowali tylko żebyśmy nie mieli jako piątych bliźniaków (przydarzyło się to bratu mojego męża).Myślę, że dobrze Cię rozumiem. Fakt faktem nie mamy jeszcze dzieci, ale moi rodzice stoją na stanowisku, że to jeszcze nie jest czas i też mam stresa przed powiedzeniem im...
To wasze zycie rozumiem stres mysle ze tesciowa pomarudzi i jej przejdzie
Może zjadłaś coś co zawierało zbyt dużo cukru ?Cześć dziewczynki!
@klaslaw1987 , nie wiedziałam, że masz już 4 dzieci z piątym będzie już wspaniała załoga!
A ja martwię się ogromnie, bo wczoraj wieczorem cukier miałam w okolicach 200 (!), dodałam sobie jednostki insuliny i dość szybko spadł, jednak martwi mnie to bardzo... Wizyta dopiero za tydzień, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.
ja mam właśnie podobnie - niby wszystkie koleżanki z pracy mnie pytają kiedy kiedy, ale nikt nie ogarnia tego co ja robię, jak idę na urlop to moja praca się kumuluje, szef pytał kiedyś nawet kumpel niechętnych do nauki co będzie jak np złamałabym nogę, a one, że będą miały dyżury żeby mnie przywozić do pracyU mnie właściwie same kobiety pracują i wszystkie pytają kiedy drugie dziecko i zachęcają tylko dwie panie pracujące ze mną w pokoju będą niezadowolone.. z jeden strony chyba chciałabym już w domu zostać bo za dużo na mojej głowie, a ja jestem typem osoby, która za bardzo się wszystkim przejmuje, a z drugiej strony nikt nie zna programu na którym pracuję i chcąc nie chcąc muszę kogoś przeszkolić..
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
ja zawsze lubilam ogorki kiszone, ale teraz to moglabym je jesc absolutnie do wszystkiegoWitaj! Gratuluje bliźniąt ! [emoji6] @KOTEK będzie miała bliźniaki i też z końca maja także fajnie się złożyło [emoji3]
Serio? To zobaczę jutro czy coś się przesunie..[emoji53]
Ja właśnie wcinam kolację. Chleb z chudą szyneczką i ogórek kiszony [emoji7] odkąd jestem w ciąży to uwielbiam kiszone ogórki, a kapustę mogłabym z wiaderka całą wsunąć [emoji23]
Rano lecę na badanie krwi i trochę się boję bo ja bez śniadania nie potrafię z domu wyjsć [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
wiem, że łatwo powiedzieć, ale nie martw się tym. Jesteście dorosłymi ludźmi i to Wasza sprawa, a zdanie teściowej jest na jakimś milionowym miejscu w ważności w tym temacie