reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Cześć Dziewczyny!
Witam nowe majóweczki. Gratuluję Fasolek pojedynczych i podwójnych :) u mnie też były szanse na bliźniaki , bo ja bliźniak, tata bliźniak,ale jest jedną Fasolka uffff - podwójne szczęście, ale też podwójny armagedon :):)
@klaslaw1987 normalnie powiedz, nie bój się reakcji. A może miło Cię zaskoczy i będzie zadowolona! Tego życzę :)

Ostatnio mówiłam, że w ogóle nie mam ochoty na seks...dwa dni z rzędu seks dwa razu dziennie i dziś z rana znów i wiem, że dziś na tym się nie skończy! Jakoś powoli mija mi obawa, że coś się może stać i to chyba to mnie blokowało najbardziej.
W środę wizyta u gina, już nie mogę się doczekać ;) Serduszko już słyszałam, wszystko ok ale ciekawa jestem jak się zmieniło maleństwo w przeciągu dwóch tygodni :) a musze iść bo zwolnienie się kończy!

reklama
Myślę, że dobrze Cię rozumiem. Fakt faktem nie mamy jeszcze dzieci, ale moi rodzice stoją na stanowisku, że to jeszcze nie jest czas i też mam stresa przed powiedzeniem im...

oar8csqv0ui6juo3.png
A ile masz lat? Jestem pewna, że jak już Twoi rodzice się dowiedzą to na pewno będą Was wspierać :)

A ile masz lat? Jestem pewna, że jak już Twoi rodzice się dowiedzą to na pewno będą Was wspierać :)
23, i prawie 1,5 roku po ślubie, jesteśmy na swoim i w ogóle, ale jestem na ostatnim roku studiów i wiem, że rodzice będą kręcić nosem [emoji6] pewnie potem im przejdzie, ale trochę się boję tego pierwszego momentu... O teściów w ogóle się nie martwię, albo w sumie to mnie nie interesuje jak zareagują, bo oni generalnie mają w nosie co się u nas dzieje.

oar8csqv0ui6juo3.png

Napewno bedzie dobrze czasem strach ma wielkie oczy nie stresuj sie powiedz rodzicom i ciesz sie ciaza

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Napewno bedzie dobrze czasem strach ma wielkie oczy nie stresuj sie powiedz rodzicom i ciesz sie ciaza

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się, to na pewno, niezależnie od tego co powiedzą [emoji6] będzie co ma być, zaplanowaliśmy powiedzieć wszystkim w sobotę, bo będą u nas

oar8csqv0ui6juo3.png

reklama
Do góry