reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Cześć dziewczyny,
witam nowe majówki :) Super z kolejnymi bliźniakami :D
Ja miałam weekend imprezowy, bo mój mąż i teściowa mają urodziny tego samego dnia - jestem przeżarta...od jutra dieta :p
Jeszcze dziś byłam na żużlu w Gdańsku i strasznie przemarzłam, właśnie piję wit C i mam nadzieję, że się nie rozchoruję ;)
Spokojnej nocy :*

reklama
Witam druga mamusie bliźniaków to się będzie działo u nas w majoweczkach.

A ja zamiast iść spać to zrobiłam się taka głodna że zrobiłam sobie frytki ( kolacje jadłam o 20) masakra jakaś [emoji489][emoji32]

Hej, właśnie wróciłam z badań na TSH i ft4 zobaczymy co wyjdzie. Dziś jest okropna pogoda głowa boli mnie od wczoraj w dodatku jeszcze nie grzeją i zamarzam w domu. Obiecali, że dziś włącza ogrzewanie, ale z robotnikami to nigdy nic nie wiadomo.

3jgxskjosc311c31.png

Hej, właśnie wróciłam z badań na TSH i ft4 zobaczymy co wyjdzie. Dziś jest okropna pogoda głowa boli mnie od wczoraj w dodatku jeszcze nie grzeją i zamarzam w domu. Obiecali, że dziś włącza ogrzewanie, ale z robotnikami to nigdy nic nie wiadomo.

3jgxskjosc311c31.png
Dzis faktycznie brzydka pogoda wioze wlasnie syna do szkoly i zamarzam na przystanku do tego mdli mnie okropnie od rana

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś prawie pierwszy raz wyladowalam przy kibelku. Masakra. Ile nas jeszcze to będzie męczyć? [emoji4] niby to końcówka 2 miesiąca...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Do góry