reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja to juz muszę uciekać na l4.. Koreańska firma automotive, hala, 8h ma nogach przy linii, dzwiganie, nocne zmiany, w dodatku szkodliwe substancje.. Firma nie zmieni mi warunków pracy a aktualne no nie są odpowiednie a ja, sama nie czuje się na siłach żeby tam przebywać teraz a nie chciała bym też zaszkodzić.

34bwskjox0d43lis.png

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dziś 10+3 a suwaczek pokazuje +2 hmm.. u was też tak się wyświetla czy tylko ja tak widzę?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja to juz muszę uciekać na l4.. Koreańska firma automotive, hala, 8h ma nogach przy linii, dzwiganie, nocne zmiany, w dodatku szkodliwe substancje.. Firma nie zmieni mi warunków pracy a aktualne no nie są odpowiednie a ja, sama nie czuje się na siłach żeby tam przebywać teraz a nie chciała bym też zaszkodzić.

34bwskjox0d43lis.png

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma co. Lepiej uciekac na l4. Ja jeszcze chce sobie wszystko podomykac i tez uciekam z pracy. Ja pracuje na laserach, falach radiowych, ultradźwiękach oraz mam do czynienia z krwia :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma co. Lepiej uciekac na l4. Ja jeszcze chce sobie wszystko podomykac i tez uciekam z pracy. Ja pracuje na laserach, falach radiowych, ultradźwiękach oraz mam do czynienia z krwia :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie, wolę dać na wstrzymanie niż później się zamartwiać jeszcze bardziej.. ;)

34bwskjox0d43lis.png

reklama
Witam wszystkich, czy zostanę przygarnięta? :)
Moja pierwsza ciąża. Wstępnie termin na 30 maja :)
Gratuluję wszystkim fasolek ;)

34bwskjox0d43lis.png
Witam nowa majoweczke [emoji4]

Ja zjadłam dziś mega schabowego z surówka z pekinki, ogórka, pomidora i kukurydzy i z ziemniakami. Aż nie mogłam w to uwierzyć że zjadłam ze smakiem [emoji4] za to teraz ciągle znów mnie mdli.

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Do góry