Gratulacje 2mm to dobry wynik moi chłopcy mieli trochę ponad 2mm i też było okHej, byłam dziś na badaniu po ostatnich plamieniach. Z dzidziakiem jest wszystko ok ma 4,88 cm i wg USG wypada 11t5d [emoji14] gin zmierzył fałd karkowy ma 2 mm czyli chyba nie ma się czym martwić bo normy są do 3 mm a od 6 mm można się już poważnie martwić. Jutro umawiam się na prenatalne. No i jeśli plamienia po stosunku się powtorza to "zawieszamy działalność".
reklama
O ile mi wiadomo to sterydów bez zgody lekarza nie wolno.
Chyba zaczęły mi się mdłości. Aż się dziwiłam że ich nie ma bo w poprzednich ciążach były szybko. No i martwię się bo 2-3 razy w tygodniu dojeżdżam do pracy 2,5h pociągiem i mdłości w pociągu mogą być fantazyjne.
Chyba zaczęły mi się mdłości. Aż się dziwiłam że ich nie ma bo w poprzednich ciążach były szybko. No i martwię się bo 2-3 razy w tygodniu dojeżdżam do pracy 2,5h pociągiem i mdłości w pociągu mogą być fantazyjne.
Jetkaa
Fanka BB :)
Ale walsnie mnie nic nie bolalo ani nic nie tańczyłam siedzialam i tyle ... I znilko.. Gdyby zaczal sie bol lub krew odrazu bym pojechala... Podobno gdy cos zlego sie dzieje kobieta to czuje. A moj gin powiedział ze jak nic nie boli ani nic to ten brozowy kolor moze byc z tamtego okresu badz gdy mnie badal mogl uszkodzic naczynko a ja mam infekcje i naprawde wystarczy mi niewiele do podraznienia.. Dzieki za dorade ale na szczęście to już sie skonczylo dzis nic sie nie dziejePodziwiam Cie,ja bymnie dala rady spokojnie sie bawic na weselu.Ale w sumie stres to najgorsze z mozliwych.
U mnie takie brazowe uplawy byly poczatkiem poronienia ale towarzyszym im tez bol jak na okres.
Idz i sprawdz dla świętego spokoju.
Jetkaa
Gratuluje! a powiedzial Ci co bylo powodem plamien??Hej, byłam dziś na badaniu po ostatnich plamieniach. Z dzidziakiem jest wszystko ok ma 4,88 cm i wg USG wypada 11t5d [emoji14] gin zmierzył fałd karkowy ma 2 mm czyli chyba nie ma się czym martwić bo normy są do 3 mm a od 6 mm można się już poważnie martwić. Jutro umawiam się na prenatalne. No i jeśli plamienia po stosunku się powtorza to "zawieszamy działalność".
@Kasiales a Ty jesteś pod opieką diabetologa? Twoje cukry na czczo są bardzo wysokie-nie powinny być wyższe jak 90. Szczerze pisząc, to ja miałam niższe cukry na czczo i dostałam insulinę do kolacji i na noc, by właśnie na czczo były niższe.
I oczywiście nie jest tak, że jem normalnie, po prostu mogę jeść więcej tego, co dozwolone przy diecie cukrzycowej.
Locja zaczelam dopiero spotkaniem w piatek wiec to dopiero moj poczatek z poradnia diabetologiczna
Hej dziewczyny przygarniecie mnie?
Termin mam na 09 maja. To moja 3 ciaza. Mam syna 6 lat i Hanke która niestety patrzy na nas z gory. Miałam ja rodzic 20 pazdziernika niestety, urodzilam 6 czerwca w 20 tyg ciąży. Taka chyba byla wola niebios, ze 3 cykle po tej tragedi zobaczylam 2 kreski, w chwili obecnej wszystko jest ok ciaza rozwija sie prawidłowo.
czesc - dobrzee ze jestes z nami, zawszee razniej w grupie, koszmarne przezycie za toba ale zycze kolejnego pieknego przed Toba
poronilam tez - dwa razy co prawda w okolo 12 tyg wiem jak boli
jak sie czujesz ? czy moge spytac czy dostalas wiecej informacji jaka byla przyczyna wczesnego porodu?
Dzien dobry
Mam pytanie z rana
Czy ktoras z was ma i moglaby polecić mi wyciskarke wolnoobrotowa do sokow? Rozgladam sie....
Miłego dnia
mam i polecam SKG - patrz na moc silnika przy wyborze
Gosika88
Jak to ujął "za energiczny stosunek" ;DGratuluje! a powiedzial Ci co bylo powodem plamien??
Jetkaa
Uuu hehe czyli musicie uważać?Jak to ujął "za energiczny stosunek" ;D
Gosika88
reklama
LilithGoth32