reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Witam majowe Mamy :)
U mnie 7 tydzień, termin na 31 maja, póki co.... dwa zarodki...czy jest tutaj jakaś przyszła mama bliźniąt? Nie potrafię opanować emocji, choć sama wiem, że to początek i jeszcze wszystko może się zmienić :)
Skąd wziąć suwaczek? :)

reklama
A to dziwne bo specjalnie usunęłam z komputera i zrobiłam tylko w aplikacji

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dskwa1kwc.png
Teraz już było widać. Ja żeby mieć aktualny, to muszę codziennie wstawiać na nowo, bo inaczej nie odlicza...

oar8csqvnw31zpk7.png

U mnie 7 tydzień, termin na 31 maja, póki co.... dwa zarodki...czy jest tutaj jakaś przyszła mama bliźniąt? Nie potrafię opanować emocji, choć sama wiem, że to początek i jeszcze wszystko może się zmienić :)

Cześć. Gratulacje i trzymamy kciuki !!!

Potwierdzam ze nie jesteś pierwsza z bliźniakami. Jak się czujesz ???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj! Gratuluje bliźniąt ! [emoji6] @KOTEK będzie miała bliźniaki i też z końca maja także fajnie się złożyło [emoji3]

Teraz już było widać. Ja żeby mieć aktualny, to muszę codziennie wstawiać na nowo, bo inaczej nie odlicza...

oar8csqvnw31zpk7.png

Serio? To zobaczę jutro czy coś się przesunie..[emoji53]

Ja właśnie wcinam kolację. Chleb z chudą szyneczką i ogórek kiszony [emoji7] odkąd jestem w ciąży to uwielbiam kiszone ogórki, a kapustę mogłabym z wiaderka całą wsunąć [emoji23]
Rano lecę na badanie krwi i trochę się boję bo ja bez śniadania nie potrafię z domu wyjsć [emoji33]

3jgxyx8dskwa1kwc.png

Witaj! Gratuluje bliźniąt ! [emoji6] @KOTEK będzie miała bliźniaki i też z końca maja także fajnie się złożyło [emoji3]

Serio? To zobaczę jutro czy coś się przesunie..[emoji53]

Ja właśnie wcinam kolację. Chleb z chudą szyneczką i ogórek kiszony [emoji7] odkąd jestem w ciąży to uwielbiam kiszone ogórki, a kapustę mogłabym z wiaderka całą wsunąć [emoji23]
Rano lecę na badanie krwi i trochę się boję bo ja bez śniadania nie potrafię z domu wyjsć [emoji33]

3jgxyx8dskwa1kwc.png
O, ja też z rana na badania... Ale dla mnie brak śniadania to nie problem, bo rzadko jem

oar8csqvnw31zpk7.png

ooo, jak miło słyszeć ! :)
bliźniaki u nas to "skutek" stymulowanej owu, kilka lat walki o ciążę :) choć pewnie moja Rodzina powie, że to geny, cała Rodzina (wujki, ciotki, kuzynostwo) czekały na bliźnięta po "dziadkach" :)
odkąd o nich wiem, nie potrafię się oswoić,że to podwójne szczęście i podwójne obowiązki zarazem.
Jesteśmy bardzo długo po ślubie, przyzwyczailiśmy się do bycia we dwoje, a teraz będziemy 2+2 ! :)
Od czasu zapłodnienia (teraz mogę to stwierdzić), przez 2 kolejne tyg spałabym po 24h gdyby nie praca :) potem, zresztą jak i do teraz ciągnęło mnie w brzuchu, piersi zaczęły boleć dopiero w zeszłym tyg, teraz troszkę zaczyna mnie mdlić od czasu do czasu, ale oprócz tego nic mi nie dolega :)
Za tydzień dowiem się czy na pewno biją już dwa serduszka.

ooo, jak miło słyszeć ! :)
bliźniaki u nas to "skutek" stymulowanej owu, kilka lat walki o ciążę :) choć pewnie moja Rodzina powie, że to geny, cała Rodzina (wujki, ciotki, kuzynostwo) czekały na bliźnięta po "dziadkach" :)
odkąd o nich wiem, nie potrafię się oswoić,że to podwójne szczęście i podwójne obowiązki zarazem.
Jesteśmy bardzo długo po ślubie, przyzwyczailiśmy się do bycia we dwoje, a teraz będziemy 2+2 ! :)
Od czasu zapłodnienia (teraz mogę to stwierdzić), przez 2 kolejne tyg spałabym po 24h gdyby nie praca :) potem, zresztą jak i do teraz ciągnęło mnie w brzuchu, piersi zaczęły boleć dopiero w zeszłym tyg, teraz troszkę zaczyna mnie mdlić od czasu do czasu, ale oprócz tego nic mi nie dolega :)
Za tydzień dowiem się czy na pewno biją już dwa serduszka.
Gratulacje. Na stymulacji to pewnie dwujajowe?

dokładnie :) nie mogę doszukać się postów koleżanki dubeltówki, o której mi wspominałyście :) 300 stron o tej godzinie to sporo do przejrzenia :rofl2:

reklama
Do góry