reklama
Witam wszystkich, czy zostanę przygarnięta?
Moja pierwsza ciąża. Wstępnie termin na 30 maja
Gratuluję wszystkim fasolek
czesc opowiedz cos wiecej o sobie
dzieki Locja - w piatek mam podejsc i ustalic terminy wizyt
obiecal ze mnie powciska...
moje chlopaki dzisiaj pojechali do Gdanska na żużel a ja mam labe i leze... milego popoludnia
Nyana__
Początkująca w BB
Jestem z okolic Bielska Białej, mam 20 lat. Dzieciątko nie było planowane ale mimo to bardzo się cieszymy Czekam z niecierpliwością aż będę mogła usłyszeć serduszko. Wizytę mam na 12go czyli już tuż tuż. Jak już wspomniałam to moja pierwsza ciąża i momentami boję się, że coś pójdzie nie tak ale staram się myśleć pozytywnie
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem z okolic Bielska Białej, mam 20 lat. Dzieciątko nie było planowane ale mimo to bardzo się cieszymy Czekam z niecierpliwością aż będę mogła usłyszeć serduszko. Wizytę mam na 12go czyli już tuż tuż. Jak już wspomniałam to moja pierwsza ciąża i momentami boję się, że coś pójdzie nie tak ale staram się myśleć pozytywnie
Witaj [emoji6] wiadomo, każda z nas się martwi czy będzie wszystko dobrze ale tak jak piszesz, najważniejsze jest pozytywne nastawienie[emoji6] na wizycie na pewno już zobaczysz serduszko [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
chouette82
Fanka BB :)
Zjadłam dziś 4 talerze rosołu!!!...sikam na potęgę i dalej jestem głodna...Sama siebie przerażam
Nyana__
Początkująca w BB
Dziękuję za słowa otuchy Na to liczę i już nie mogę się doczekaćWitaj [emoji6] wiadomo, każda z nas się martwi czy będzie wszystko dobrze ale tak jak piszesz, najważniejsze jest pozytywne nastawienie[emoji6] na wizycie na pewno już zobaczysz serduszko [emoji6]
chouette82
Fanka BB :)
reklama
@Basia 89 ja też się denerwuje,że w pracy misze szefowi powiedzieć.Mam jeszcze czas,z miesiąc poczekam co nie zmienia faktu,że wisi mi to gdzieś z tyu głowy.Damska część zespołu (4kobietki) juz wiedza,zostala mi meska czesc w tym szef.Sama nie wiem czemu sie tym tak denerwuje.
U mnie właściwie same kobiety pracują i wszystkie pytają kiedy drugie dziecko i zachęcają tylko dwie panie pracujące ze mną w pokoju będą niezadowolone.. z jeden strony chyba chciałabym już w domu zostać bo za dużo na mojej głowie, a ja jestem typem osoby, która za bardzo się wszystkim przejmuje, a z drugiej strony nikt nie zna programu na którym pracuję i chcąc nie chcąc muszę kogoś przeszkolić..