reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Witam wszystkich, czy zostanę przygarnięta? :)
Moja pierwsza ciąża. Wstępnie termin na 30 maja :)
Gratuluję wszystkim fasolek ;)

34bwskjox0d43lis.png

czesc :) opowiedz cos wiecej o sobie

dzieki Locja - w piatek mam podejsc i ustalic terminy wizyt
obiecal ze mnie powciska... ;)

moje chlopaki dzisiaj pojechali do Gdanska na żużel :) a ja mam labe i leze... milego popoludnia

Jestem z okolic Bielska Białej, mam 20 lat. Dzieciątko nie było planowane ale mimo to bardzo się cieszymy ;) Czekam z niecierpliwością aż będę mogła usłyszeć serduszko. Wizytę mam na 12go czyli już tuż tuż. Jak już wspomniałam to moja pierwsza ciąża i momentami boję się, że coś pójdzie nie tak ale staram się myśleć pozytywnie ;)

34bwskjox0d43lis.png

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem z okolic Bielska Białej, mam 20 lat. Dzieciątko nie było planowane ale mimo to bardzo się cieszymy ;) Czekam z niecierpliwością aż będę mogła usłyszeć serduszko. Wizytę mam na 12go czyli już tuż tuż. Jak już wspomniałam to moja pierwsza ciąża i momentami boję się, że coś pójdzie nie tak ale staram się myśleć pozytywnie ;)

34bwskjox0d43lis.png

Witaj [emoji6] wiadomo, każda z nas się martwi czy będzie wszystko dobrze ale tak jak piszesz, najważniejsze jest pozytywne nastawienie[emoji6] na wizycie na pewno już zobaczysz serduszko [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dskwa1kwc.png

Witaj [emoji6] wiadomo, każda z nas się martwi czy będzie wszystko dobrze ale tak jak piszesz, najważniejsze jest pozytywne nastawienie[emoji6] na wizycie na pewno już zobaczysz serduszko [emoji6]

3jgxyx8dskwa1kwc.png
Dziękuję za słowa otuchy :) Na to liczę i już nie mogę się doczekać ;)

@Basia 89 ja też się denerwuje,że w pracy misze szefowi powiedzieć.Mam jeszcze czas,z miesiąc poczekam co nie zmienia faktu,że wisi mi to gdzieś z tyu głowy.Damska część zespołu (4kobietki) juz wiedza,zostala mi meska czesc w tym szef.Sama nie wiem czemu sie tym tak denerwuje.

Dziewczyny mogłaby któraś z Was wrzucić link do strony gdzie można sprawdzić lekarzy z certyfikatem do badań genetycznych?

reklama
@Basia 89 ja też się denerwuje,że w pracy misze szefowi powiedzieć.Mam jeszcze czas,z miesiąc poczekam co nie zmienia faktu,że wisi mi to gdzieś z tyu głowy.Damska część zespołu (4kobietki) juz wiedza,zostala mi meska czesc w tym szef.Sama nie wiem czemu sie tym tak denerwuje.

U mnie właściwie same kobiety pracują i wszystkie pytają kiedy drugie dziecko i zachęcają tylko dwie panie pracujące ze mną w pokoju będą niezadowolone.. z jeden strony chyba chciałabym już w domu zostać bo za dużo na mojej głowie, a ja jestem typem osoby, która za bardzo się wszystkim przejmuje, a z drugiej strony nikt nie zna programu na którym pracuję i chcąc nie chcąc muszę kogoś przeszkolić..

3jgxyx8dskwa1kwc.png

Do góry