reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

O widze ze zakupy spodni ciążowych nie tylko u mnie hahahahaha. Ja dorwalam na wyprzedaży w h&m za 39 zl getry i jestem mega zadowolona :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam z poprzednich ciaz dwie pary spodni z h&m i sa mega wygodne ale jeszcze nie mam brzucha więc pewnie zacznę nosić za jakieś 2 miesiące :happy:

właśnie właśnie, do kogo mogę się zgłosić w sprawie grupy na fb, bo jak już widziałam maleństwo, serce jest, to chętnie dołączę :)

Heh może ta krew była rzeczywiście po stosunku tylko zastanawia mnie dlaczego pół dnia było ok a dopiero po nocy wszystko wyplynelo. Już chyba z 5 raz byłam w toalecie i póki co czysto, ale nerwy są, nie chcę znów stracić dziecka :( zwłaszcza, że tydzień temu na USG było wszystko idealnie.

3jgxskjosc311c31.png

czesc dziewczyny
ale kopalnia wiesci do nadrobienia ....

1507229787-aaaaaa.jpeg

Dwa zarodki i dwa serduszka bijące :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

gratulacje!!! piekne dzieciaczki :)
podpatrzylam ze zdjecie z przychodni zrodla Marii - masz tam super polozna i speca od laktacji - nazywa sie Iwona Guc - moim zdaniem jest cudowna, ciepla i polecam cala soba

Hej dziewczyny... Ja właśnie czekam w laboratorium które czynne jest od 8 i zaraz będę pic ta wstrętną glukozę.. mam nadzieję że wytrwam

trzymam kciuki!
ja juz odebralam glukometr
:(

Cześć dziewczyny :)

Jak tam z rana? U nas w końcu słońce po wczorajszych deszczach :)

Zjadłam wczoraj kanapkę i trochę czekolady na wieczór i całą noc cierpiałam - mam skurcze jelit i takie wiatry jak moja babcia :/ Ostatnio też tak miałam po 2 kawałkach pizzy... I od dwóch dni mam wrażenie, że nie mogę się do końca wypróżnić - nigdy nie miałam aż tak wrażliwego żołądka :(
Wy też tak macie jak zjecie coś nie do końca zdrowego? Muszę poczytać co jest dobre na zaparcia... ;)

mi pomaga spozywaie platkow owsianych w roznej postaci / siemie lniane zaparzone do picia/ sok z ogorkow kiszonych

tak btw nie wiem jeszcze czy z moim cukrem moge pic ten sok? ktos sie orientuje?

u nas piekne slonce, po wizycie u diabetologa skrecilam na spacer na bulwar :) pieknie i od razu wiecej sily jak jest slonce

milego dnia zycze

Heh może ta krew była rzeczywiście po stosunku tylko zastanawia mnie dlaczego pół dnia było ok a dopiero po nocy wszystko wyplynelo. Już chyba z 5 raz byłam w toalecie i póki co czysto, ale nerwy są, nie chcę znów stracić dziecka :( zwłaszcza, że tydzień temu na USG było wszystko idealnie.

3jgxskjosc311c31.png
Bo było pewnie tylko małe otarcie i musiało wyjść ze śluzem, a to trwa. Gdyby było dużo krwi, to byś wcześniej widziała

3jgxskjosc311c31.png
Jak nic dalej nie leci to myślę że będzie ok ja też dwa dni temu miałam lekko różowa krew na papierze a teraz nic nie leci

reklama
Do góry