reklama
Gosika88
Fanka BB :)
Heh może ta krew była rzeczywiście po stosunku tylko zastanawia mnie dlaczego pół dnia było ok a dopiero po nocy wszystko wyplynelo. Już chyba z 5 raz byłam w toalecie i póki co czysto, ale nerwy są, nie chcę znów stracić dziecka zwłaszcza, że tydzień temu na USG było wszystko idealnie.
czesc dziewczyny
ale kopalnia wiesci do nadrobienia ....
gratulacje!!! piekne dzieciaczki
podpatrzylam ze zdjecie z przychodni zrodla Marii - masz tam super polozna i speca od laktacji - nazywa sie Iwona Guc - moim zdaniem jest cudowna, ciepla i polecam cala soba
trzymam kciuki!
ja juz odebralam glukometr
mi pomaga spozywaie platkow owsianych w roznej postaci / siemie lniane zaparzone do picia/ sok z ogorkow kiszonych
tak btw nie wiem jeszcze czy z moim cukrem moge pic ten sok? ktos sie orientuje?
u nas piekne slonce, po wizycie u diabetologa skrecilam na spacer na bulwar pieknie i od razu wiecej sily jak jest slonce
milego dnia zycze
ale kopalnia wiesci do nadrobienia ....
Dwa zarodki i dwa serduszka bijące
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
gratulacje!!! piekne dzieciaczki
podpatrzylam ze zdjecie z przychodni zrodla Marii - masz tam super polozna i speca od laktacji - nazywa sie Iwona Guc - moim zdaniem jest cudowna, ciepla i polecam cala soba
trzymam kciuki!
ja juz odebralam glukometr
Cześć dziewczyny
Jak tam z rana? U nas w końcu słońce po wczorajszych deszczach
Zjadłam wczoraj kanapkę i trochę czekolady na wieczór i całą noc cierpiałam - mam skurcze jelit i takie wiatry jak moja babcia :/ Ostatnio też tak miałam po 2 kawałkach pizzy... I od dwóch dni mam wrażenie, że nie mogę się do końca wypróżnić - nigdy nie miałam aż tak wrażliwego żołądka
Wy też tak macie jak zjecie coś nie do końca zdrowego? Muszę poczytać co jest dobre na zaparcia...
mi pomaga spozywaie platkow owsianych w roznej postaci / siemie lniane zaparzone do picia/ sok z ogorkow kiszonych
tak btw nie wiem jeszcze czy z moim cukrem moge pic ten sok? ktos sie orientuje?
u nas piekne slonce, po wizycie u diabetologa skrecilam na spacer na bulwar pieknie i od razu wiecej sily jak jest slonce
milego dnia zycze
caltha
Bo było pewnie tylko małe otarcie i musiało wyjść ze śluzem, a to trwa. Gdyby było dużo krwi, to byś wcześniej widziałaHeh może ta krew była rzeczywiście po stosunku tylko zastanawia mnie dlaczego pół dnia było ok a dopiero po nocy wszystko wyplynelo. Już chyba z 5 raz byłam w toalecie i póki co czysto, ale nerwy są, nie chcę znów stracić dziecka zwłaszcza, że tydzień temu na USG było wszystko idealnie.
klaslaw1987
Jak nic dalej nie leci to myślę że będzie ok ja też dwa dni temu miałam lekko różowa krew na papierze a teraz nic nie leciHeh może ta krew była rzeczywiście po stosunku tylko zastanawia mnie dlaczego pół dnia było ok a dopiero po nocy wszystko wyplynelo. Już chyba z 5 raz byłam w toalecie i póki co czysto, ale nerwy są, nie chcę znów stracić dziecka zwłaszcza, że tydzień temu na USG było wszystko idealnie.
reklama
p_a_t_i
Zaangażowana w BB