chouette82
Fanka BB :)
Ja teżMamy serce rozmiar pasuje idealnie do tygodnia i dnia, na ta chwile wszystko ok, nast wizyta na początku listopada
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżMamy serce rozmiar pasuje idealnie do tygodnia i dnia, na ta chwile wszystko ok, nast wizyta na początku listopada
Gratuluję. Ja mam wizytę dopiero jutro, jeszcze nie słyszałam serduszka i niepokoję się czy będzie teraz.. jutro 7t1d. Jak myślicie?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno, nie masz co się stresowaćGratuluję. Ja mam wizytę dopiero jutro, jeszcze nie słyszałam serduszka i niepokoję się czy będzie teraz.. jutro 7t1d. Jak myślicie?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na allegro kupiłam za 12 zł jedne i 17 za drugie [emoji16]O widze ze zakupy spodni ciążowych nie tylko u mnie hahahahaha. Ja dorwalam na wyprzedaży w h&m za 39 zl getry i jestem mega zadowolona
hehe, my wczoraj w czasie meczu akurat byliśmy w poczekalni/gabinecie. Pani za ladą w poczekalni oglądała mecz online i czekającym tatusiom zdawała relację po każdej bramceJa mam we wtorek wizytę i bedzie to 7t4d, juz sie doczekac nie mogę. Mam nadzieje ze serducho juz bedzie bilo i zaloza mi karte ciazy.
Wczoraj bylam na meczu w pubie,wszyscy piwosze i ja o wodzie nawet frytki mi nie smakowaly,a od wczoraj nie mam ochoty nic jesc,wzdryga i mdli mnie na sama mysl.Doszedl jeszcze odruch wymiotny przy myciu zebow,no cudownie