reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
tez jestem na tak za nowym watkiem i koniecznie zdjecia prosze :)

dzieczyny jak to jest z tymi poloznymi - obowiazuje rejonizacja? trzeba miec polozna z tej przychodni gdzie lek. ogolnego z nfz??

dzieczyny jak to jest z tymi poloznymi - obowiazuje rejonizacja? trzeba miec polozna z tej przychodni gdzie lek. ogolnego z nfz??
Nie trzeba, choć czasem robią z tym problem. Ale to Twój wybór, gdzie masz lekarza, położną, pielęgniarkę i pediatrę

Dzien dobry:)
Mi na zatwardzenia bardzo pomaga jogurt z siemieniem lnianym. No i trzeba unikac rzeczy typowo zapychajacych... w moim przypadku glownie ulubionego ryzu;)
Ja tez mam dwie pary spodni ciazowych z hm;) jedne musze odzyskac od przyjaciolki, mam nadzieje ze beda dobre, chociaz o tak pewnie kupie cos nowego. Poprzednio duzy brzuch mialam latem i nosilam glownie kiecki. Teraz bedzie inaczej.

Co do badan, to ja zawsze robilam w sr-pt, a wizyty mialam w poniedzialek.
Mi tez kilka razy wyszly ciala ketonowe w moczu, ale to dlatego ze mialam za dluga przerwe miedzy posilkami (a jak tu miec krotsza, jak badanie ma byc na czczo [emoji849]).

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Byłam w aptece i kupiłam Falvit mama. No i wstąpiła do pepco. Nie mogłam się oprzeć ciuszkom [emoji7]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
Pochwal się co kupiłaś :) Ja będę dopiero nieśmiało się rozglądać po prenatalnych jak będę wiedziała, że na pewno wszystko jest ok :) W lumpkach też jest dużo pięknych ciuszków dla maluszków :)

Po urodzeniu dziecka bylam w przychodni zapisac dziecko - wtedy wybieralam pediatre i polozna. Polozna byla u nas raz i od razu zaznaczyla, ze na wiecej wizyt nie bedzie miec czasu... ale jak cos, to zebym do niej dzwonila. Przychodnie wybralam dowolnie, nikt nie kwestionowal ze chce te, a nie inna (a nie wybralam najblizszej).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A gdzie byłby ten wątek? Coś mi się przypomniało, że miał być też osobny wątek z wizytami lekarskimi? Mamy taki? Jeśli tak, to gdzie - dopiero się ogarniam na forum mamowym, bo nigdy wcześniej nie wchodziłam w takie miejsca - miałam tylko konto na naszym bocianie, ale tam nic się nie działo - nuudy :p

A gdzie byłby ten wątek? Coś mi się przypomniało, że miał być też osobny wątek z wizytami lekarskimi? Mamy taki? Jeśli tak, to gdzie - dopiero się ogarniam na forum mamowym, bo nigdy wcześniej nie wchodziłam w takie miejsca - miałam tylko konto na naszym bocianie, ale tam nic się nie działo - nuudy :p

Majowe mamy 2018

https://www.babyboom.pl/forum/index.../www.babyboom.pl/forum/index.php?forums/1229/

Majówki u lekarza...

https://www.babyboom.pl/forum/index...index.php?threads/Majówki-u-lekarza....89512/

Poznajmy sie

https://www.babyboom.pl/forum/index...l/forum/index.php?threads/Poznajmy-sie.89503/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry