caltha
Fanka BB :)
Dobra myślMoze zalozymy watek zakupowy zeby chwalic sie zakupami i dyskutowac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra myślMoze zalozymy watek zakupowy zeby chwalic sie zakupami i dyskutowac.
Nie trzeba, choć czasem robią z tym problem. Ale to Twój wybór, gdzie masz lekarza, położną, pielęgniarkę i pediatrętez jestem na tak za nowym watkiem i koniecznie zdjecia prosze
dzieczyny jak to jest z tymi poloznymi - obowiazuje rejonizacja? trzeba miec polozna z tej przychodni gdzie lek. ogolnego z nfz??
Pochwal się co kupiłaś Ja będę dopiero nieśmiało się rozglądać po prenatalnych jak będę wiedziała, że na pewno wszystko jest ok W lumpkach też jest dużo pięknych ciuszków dla maluszków
tez jestem na tak za nowym watkiem i koniecznie zdjecia prosze
dzieczyny jak to jest z tymi poloznymi - obowiazuje rejonizacja? trzeba miec polozna z tej przychodni gdzie lek. ogolnego z nfz??
A gdzie byłby ten wątek? Coś mi się przypomniało, że miał być też osobny wątek z wizytami lekarskimi? Mamy taki? Jeśli tak, to gdzie - dopiero się ogarniam na forum mamowym, bo nigdy wcześniej nie wchodziłam w takie miejsca - miałam tylko konto na naszym bocianie, ale tam nic się nie działo - nuudy