reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

U mnie wiedza moi rodzice i dziadkowie, tesciowa i brat z rodzina meza oraz dwie moje przyjaciolki. Poza tym jeszcze dluuugo nie planuje nikogo informowac.
Poprzednio do konca mialam maly brzuch, a widoczny to zaczal byc dopiero w drugiej polowie ciazy... wiadomo, ze jakies tam ‘wzdecie’ to bylo, ale raczej wygladalam na przejedzona niz w ciazy.

Parowek to nawet lepiej nie jesc;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
A ja kupilam sobie już jeansy ciążowe i w nich chodzę, a co :D są super wygodna nie opinają, nie spadają, wręcz idealne na codzien :D

3jgxskjosc311c31.png

nic mi nie mów, ja jutro dopiero wieczorem mam, a do tego pierwsza wizyta, nie mogę się doczekać żeby sprawdzić co i jak tam i czy wszystko ok :)
[najlepsza była moja siostra, taka podekscytowana i mówi, że o jak bedziesz, to juz Ci powiedza plec??? :laugh2:]
Pierwsza wizyta to dopiero przeżycie [emoji4]

U mnie 9Ty tydzień i też mam trochę brzuszka. Jak ostatnio założyłam jeansy, to je ciągle rozpinałam. Stwierdziłam, że czas jeansów minął :( Teraz noszę leginsy, bo najwygodniej :biggrin2:

Ja ciągle biegam w leginsach. A jeszcze kiedyś kupiłam sobie takie większe żeby nie przeswitywaly i są sporo szersze niż powinny więc teraz są idealne [emoji38]
Klaslaw.... Musisz szersze ubrania nosić, co by domownicy nie zauważyli :laugh2:
Problem w tym ze takich nie mam [emoji38] Lubie obcisłe rzeczy [emoji4] ale ze pogoda mi sprzyja bo deszczowo i zimno to chodzę w polarkach itp i zaslaniam brzuchol [emoji6]

Dzień dobry :)

Ja większości zabobonów nawet nie znam, śmiałam się jak mi jedna taka gwiazda powiedziała zdziwiona, czemu nie boję się przychodzić na cmentarz z nieochrzczonym dzieckiem :errr:

Weszłam w 11 tydzień i na tą okazję nie wchodzę już w najszersze spodnie, także znam ból. Czas coś na tyłek kupić. Coraz trudniej ukryć brzuszek.

To niedlugo czas na badanie przeziernosci tak? Jesteś już umowiona?

Ps. Ja właśnie lezakuje pod kocykiem przed tv razem z moim kundelkiem [emoji16]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tego sie chyba nie da rozgryzc;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Udało mi się [emoji4] usunęła suwak z podpisu na stronie w kompie a dodałam kod suwaczek do podpisu na aplikacji i widzę nawet swój suwaczek [emoji4] no i dziewczyn które zrobiły tak samo [emoji38]

U mnie pada i wieje. Typowa jesień nad morzem [emoji52]

Ja już ogarnęłam suwaczek :D Ja mam koniec 8 tc i jeszcze nic nie widać - Was naprawdę aż tak wybija? Na razie mogę nosić wszystkie ubrania, wieczorem tylko jestem trochę wzdęta, wczoraj mój mąż zamówił pizzę i myślałam, że umrę w nocy tak mnie jelita wierciły...Jak jem zdrowo to jest ok, ale po czymś mniej zdrowym od razu cierpię...

Ja już po śniadanku, pies mi piszczy, że chce na spacer, a pogoda do du.... :p

reklama
Ja już ogarnęłam suwaczek :D Ja mam koniec 8 tc i jeszcze nic nie widać - Was naprawdę aż tak wybija? Na razie mogę nosić wszystkie ubrania, wieczorem tylko jestem trochę wzdęta, wczoraj mój mąż zamówił pizzę i myślałam, że umrę w nocy tak mnie jelita wierciły...Jak jem zdrowo to jest ok, ale po czymś mniej zdrowym od razu cierpię...

Ja już po śniadanku, pies mi piszczy, że chce na spacer, a pogoda do du.... :p
A piszesz z laptopa czy z aplikacji w telefonie?

Mój psiak ma dopiero 5 miesięcy i był siku rano o teraz nie ma zamiaru [emoji23] mamy ogrodzone podwórko wiec biega sam [emoji4]

Do góry