reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny:) Ja mam wizyte we wtorek tez nie moge sie doczekac juz mi leci 11 tydzien
ticker.php

reklama
Hej dziewczyny [emoji6]
U mnie dopinanie guzika to norma Haha [emoji12] w pracy tez tak często chodzę jak zjem [emoji12]
Klaslaw1987, dobry pomysł mi podsunęłas z tym suwaczkiem bo ja też widzę tylko niektóre.. będę musiała wejść na komputer i usunąć a dodać w aplikacji [emoji16]
Ja mam dzisiaj usg na 19:00. Stres już jest..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Udało mi się [emoji4] usunęła suwak z podpisu na stronie w kompie a dodałam kod suwaczek do podpisu na aplikacji i widzę nawet swój suwaczek [emoji4] no i dziewczyn które zrobiły tak samo [emoji38]

U mnie pada i wieje. Typowa jesień nad morzem [emoji52]

Ale fajnie nad morzem mieszkać...co prawda mam do morza 100km ale nigdy wybrać się nie mogę.

Ja widzę część suwaczek a mój od 4 dni pokazuje 7tc a jestem chyba w 7t5d o ile się nie mylę.

Udało mi się [emoji4] usunęła suwak z podpisu na stronie w kompie a dodałam kod suwaczek do podpisu na aplikacji i widzę nawet swój suwaczek [emoji4] no i dziewczyn które zrobiły tak samo [emoji38]

U mnie pada i wieje. Typowa jesień nad morzem [emoji52]

Ja uzywam forum tylko przez aplikacje i jedne suwaczki widze, a innych nie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

czesc dziewczyny

ja po krzywej cukrowej -bylo ok, dluzylo sie w kolejce
o 6:15 bylo w Gdyni 7 stopni i padal delikatny deszcz, mialam czapke i rekawiczki :)

@natkape na jakie zajecia bedziesz chodzic? ja na razie nie mam zielonego swiatla ale mam nadzieje dolaczyc :)
dzisiaj w Gdy sa warsztaty dla przyszlych mam - w hotelu nadmorskim , jakby cos napisz na priwa - ja sie wybieram :)

gratuluje wiesci z wizyt i ide was czytac wstecznie, bo mam kupe zaleglosci

dziewczyny - wywalilam z tel apke bo co chwile przychodzily mi powiadomienia ktorych nie umialam wylaczyc , ktoras moze mi pomoze jak usunac powiadomienia ??
dzieki

reklama
Do góry