reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Mnie odrzuca od mięsa totalnie, nie mogę przechodzić w sklepie przy dziale mięsnym.

U mnie to dopiero 7 tydzień, serce bije, i brzuch już mam duży! Serio, nawet mój gin dziwił się, że taka duża macica. Jakby nie było, to moje 3 dziecko więc moje mięśnie już pewnie są mocno zwiotczałe. :)))

reklama
Mnie odrzuca od mięsa totalnie, nie mogę przechodzić w sklepie przy dziale mięsnym.

U mnie to dopiero 7 tydzień, serce bije, i brzuch już mam duży! Serio, nawet mój gin dziwił się, że taka duża macica. Jakby nie było to moje 3 dziecko więc moje mięśnie już pewnie są mocno zwiotczałe. :)))
U mnie kończy się 8 tydzień. I boję się że ktoś zauważy w domu [emoji38]
Ja za to jak robie obiad to mam mega apetyt a potem jak zacznę jeść to po chwili jestem najedzona....

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Koleżanka kiedyś uderzyła się w szyję próbując zabić jakiegoś robaka czy coś i córka urodziła się z tzw myszka brązowa. W sumie sama nie wiem czy w to wierzyć czy nie.

Ja wczoraj zasnęłam o 20.30 [emoji44]
Rekordzistka [emoji23]
Nawet M jak miłość nie obejrzałam [emoji1]

Dziś żyje już jutrzejsze wizyta u gina i coraz większy stres...

nic mi nie mów, ja jutro dopiero wieczorem mam, a do tego pierwsza wizyta, nie mogę się doczekać żeby sprawdzić co i jak tam i czy wszystko ok :)
[najlepsza była moja siostra, taka podekscytowana i mówi, że o jak bedziesz, to juz Ci powiedza plec??? :laugh2:]

U mnie to dopiero 7 tydzień, serce bije, i brzuch już mam duży! Serio, nawet mój gin dziwił się, że taka duża macica. Jakby nie było, to moje 3 dziecko więc moje mięśnie już pewnie są mocno zwiotczałe. :)))
Witaj w klubie ja też mam już spory brzuch... Jak na niecały 8 TC ale 4 ciąża moja więc co tu się dziwić

U mnie kończy się 8 tydzień. I boję się że ktoś zauważy w domu [emoji38]
Ja za to jak robie obiad to mam mega apetyt a potem jak zacznę jeść to po chwili jestem najedzona....

U mnie 9Ty tydzień i też mam trochę brzuszka. Jak ostatnio założyłam jeansy, to je ciągle rozpinałam. Stwierdziłam, że czas jeansów minął :( Teraz noszę leginsy, bo najwygodniej :biggrin2:

A mi jest ciągle niedoborze- głodna? Niedobrze. Najedzona? Niedobrze. Jeszcze takie uczucie jakbym cała była napełniona powietrzem.
Wczoraj w imieniny powiedzieliśmy mojej mamie i moje rodzeństwo wie, bo przez samopoczucie długo nie ukryję. Po genetycznych powiemy teściom, bo daleko mieszkają a teściowa to panikara i córce, bo jednak ryzyko poronienia jeszcze duże a nie chce potem tłumaczyć, że dzidzi nie ma.

Ja ostatnio zakładałam jeansy i urwałam szlufkę podczas tego :eek:

a w ogóle to mam taką fazę na ogórki kwaszone, że masakra, mogłabym je jeść non stop, z czymkolwiek sobie jakąś kanapkę zrobię to mi nie smakuje dopóki ogórkiem nie zagryzę :-D

reklama
Dzień dobry :)

Ja większości zabobonów nawet nie znam, śmiałam się jak mi jedna taka gwiazda powiedziała zdziwiona, czemu nie boję się przychodzić na cmentarz z nieochrzczonym dzieckiem :errr:

Weszłam w 11 tydzień i na tą okazję nie wchodzę już w najszersze spodnie, także znam ból. Czas coś na tyłek kupić. Coraz trudniej ukryć brzuszek.

Do góry