reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny takie pytanie mam .. Czy poziom tsh monitoruje tylko endokrynolog? Jak to wygląda? Niektóre z was biorą euthyrox i pytanie jaki lekarz wam to przepisuje ?
Ja zaczęłam go brać przed staraniami bo miałam tsh 3.4 i dostałam euthyrox (by zbić tsh do ok 2.0 bo taka jest ponoć zalecana wartość dla kobiety która chce mieć dziecko).. Ale do tego lekarza nie chodzę już - to był ginekolog endokrynolog..
Zastanawiam się czy teraz jak będę chodzić do ginekologa tylko bez specjalizacji endokrynolog to czy będę musiała oddzielnie chodzić też do endokrynologa ? ..

Ostatnia edycja:
ja tsh na poziomie 2,97 i ciagle zbijam..biore euthyrox 75..i chodze do gnekologe i do endokrynologa

Ostatnia edycja:
@efwka83 a jak często chodzisz do endo ?

Ja na razie mam dawkę 25 ale tsh nie miałam zrobionego od maja jakoś tylko ze miałam też chwilowa przerwę i biorę go spowrotem 2 miesiąc ..

Dziś powrót do pracy po 2tygodniowym lenistwie :frown: nie wiem jak się odnajde szczególnie że odpowiadam za sporo rzeczy .. A tak bardzo chciałabym schować się w kącik i przetrwać ten dzień ...

Dziewczyny a jak to jest u Was z tym ginekologiem? Chodzicie na NFZ i prywatnie
? Ma ktos jakiegos dobrego ginekologa w Krakowie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a jak to jest u Was z tym ginekologiem? Chodzicie na NFZ i prywatnie
? Ma ktos jakiegos dobrego ginekologa w Krakowie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja pierwsza wizytę miałam prywatnie ale teraz juz będę chodzic na NFZ. Poszłam prywatnie bo do mojej ginekolog nie było tak szybko terminu i mam dopiero na 17.10

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom

Do góry