reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja dziś u rodziców jestem chętna i zostaje na tydzien. Mama zrobila kaczkę na obiad

0d1yskjot8xw5dpx.png

U mnie dzisiaj gołąbki, ziemniaczki z koperkiem i sałatka wielowarzywna marynowana własnej robótki :)

Ja mam w planie w tygodniu pójść do laboratorium wyniki porobić... Trochę mam stracha jak mi glukoza wyjdzie i TSH ... Ehhh co będzie to będzie ...ale już ginka mi zapowiedziała że jak będzie cukrzyca i ciśnienie dalej takie wysokie to będę częstym gościem na patologi ciąży :(

@klaslaw1987 to pierwsza wizyta? Na kiedy masz termin?
Też miałam rosołek ale na indyku, wczoraj już sobie zribiłam i szczerze się nie najadłam, dlatego na 17 zarezerwowaliśmy stolik w restauracji bo nie ma ochoty i siły nic robic po 3h spacerze w lesie ale w końcu mam jakieś grzyby.

Wizyta druga ostatnia miałam prawie 2 tygodnie temu. A termin to 18 maja.

Ja juz czekam na auto żeby po tego gyrosa jechać [emoji38]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie miałam jeszcze ani jednej wizyty .. Termin pierwszej na NFZ 17.10 ale w tym tygodniu chce iść prywatnie na same usg ...

reklama
Do góry