reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A mnie naszła ochota na orzechy karmelizowane... Więc poszłam na ogród nazbierała orzechów, połupałam orzechy zaraz wsadzę do piekarnika a potem zakarmelizuje i będę wcinać :) mniammm

reklama
Dziewczyny tak wogole to jest osobny wątek o wizytach u lekarza każdą tutaj szuka kto kiedy i na którą godzinę ma wizytę i jaka wizytę... Proponuje wysyłać mi na priv daty godziny a ja będę w odpowiednim dla tego wątku dodawać

Szczesliwa, ja jeszcze nawet na pierwszej wizycie nie bylam;)

Co do witamin bede brac od drugiego trym dopiero. Moj gin nie zaleca brac wczesniej. I tez nie zaleca zadnych konretnych, ale mysle ze zdecyduje sie na doppel hertz activ mama, tak jak poprzednio.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Wiekszosc ciazy wizyty sa raz w miesiacu jesli jest wszystko ok.
Ja tylko kwas foliowy boore. I magnez.za witaminami tez sie rozejrze ale zamierzam brac tak co drugi dzien. Nie ma co prEsadzac. Gin nie zaleca nic.

U mnie dzis byla rybka na obiad a u rodzicow karkoweczka... miesko to jest to co w ciazy smakuje mi najbardziej.
A kebab chodzi za mna od tygodnia.... ale za daleko jechac specjanie.

Wiekszosc ciazy wizyty sa raz w miesiacu jesli jest wszystko ok.
Ja tylko kwas foliowy boore. I magnez.za witaminami tez sie rozejrze ale zamierzam brac tak co drugi dzien. Nie ma co prEsadzac. Gin nie zaleca nic.

U mnie dzis byla rybka na obiad a u rodzicow karkoweczka... miesko to jest to co w ciazy smakuje mi najbardziej.
A kebab chodzi za mna od tygodnia.... ale za daleko jechac specjanie.
Ja tez kwas foliowy i magnez.
Teraz jeśli wszystko będzie ok to pewnie skierowania na badania dostane i wtedy się okaże czy coś jeszcze będę brać.

Ja gyrosa pochlonelam [emoji7]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na fundusz teraz mam za miesiąc od ostatniego razu a prywatnie co dwa tygodnie mnie umawia, może przez te jedno poronienie tak często albo dla pieniążków ;)

3jgxskjosc311c31.png

Ja zrezygnowałam z prywatnych wizyt bo się zrazilam.. Chodziłam do takiego gina jak planowaliśmy dzidzie i potraktował mnie bardzo przedmiotowo - kasa kasa kasa .. Nie spytał który to cykl tylko chciał od razu robić zastrzyk by przebić pecherzyk (a to był dopiero 2 cykl).. Odmowilam bo się najzwyczajniej przestraszylam ... Mam nadzieję ze nie będę musiała do niego już nigdy iść..
Na razie będę chodzić na NFZ lekarz do którego się zapisałam ma bardzo dobre opinie właściwie ani jednej negatywnej nie znalazłam ..
Ale tylko na usg idę prywatnie .. Na te pierwsze a później się zobaczy.

reklama
Ja chodze prywatnie. Od lat do tego samego gina. Duzo mi pomogl przy staraniach o drugie dziecko i w drugiej ciazy ktora byla problemowa. No i pracue w sPzpotalu w ktorym bede rodzic.

Do góry