Paula1207
Fanka BB :)
Dobrze wiedzieć, dzięki [emoji4]USG i test pappa ok 400-500zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze wiedzieć, dzięki [emoji4]USG i test pappa ok 400-500zł
Samo USG około 300 jeśli dobrze pamiętamDobrze wiedzieć, dzięki [emoji4]
Gdzie będziesz robić?@Paula1207, samo badanie prenatalne można zrobic za 220-250zl ja wybiorę się na takie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Badanie prenatalne to jest to usg? Czy papa? Bo jestem trochę jeszcze nie w temacie
Kasiales, biore magne b6 max. Pierwsze slysze zeby w ciazy magnez byl zabroniony. Wprost przecownie. Poprzednia ciaze bralam nawet 4 tabl dziennie zeby zapobiec skurczom. Jak trafilam do szpitala to tez kroplowke z magnezem w konskich dawkach mi podlaczyli.
Hmm zastanawiam się czy nie iść na prywatne usg do polskiej kliniki w 8 tyg mój mąż mówi że lepiej poczekać do tego 12 tygodnia w ktorym będę miała scana i wszystkie inne badania a wy jak myślicie ? Jestem w 6 tyg i czekać Jeszcze kolejnych 6 trochę długo ale taka wizyta u nas prywatnie kosztuje około 700 zł na polskie zł przeliczajac
Pytasz o USG genetyczne i test pappa czy o badanie wolnego płodowego dna?