reklama
W którym tyg zaczęły sie u Ciebie mdlosci ja jestem w 5+6 i mam nadzieję że nie przyjadaJa właśnie wypilam napar z imbiru i mdłości jak ręka odjal teraz mogę normalnie funkcjonować
Czesc.jeśli chodzi o kawe, to ja pije jedna ale w sumie dlatego, żeby głowa nie bolala, bo specjalnie na nia ochoty nie mam, przed ciaza piłam duuuuzo kawy, czarnej
Teraz pije duuuuzo widy bo mnie ciągle suszy...
A pachwiny tez mnie pobolewaja...
Teraz pije duuuuzo widy bo mnie ciągle suszy...
A pachwiny tez mnie pobolewaja...
szczesliwa66
Fanka BB :)
Mnie nic nie boli tylko mdlosci i zrobilam sie nerwowa wszystko mnie wkurza nawet jakies glupoty
dziewczyny uzupelniacie jakos dodatkowo magnez? jesli tak to jaki lykacie? ja przed ciaza pilam czysty magnez bo mam wieczne niedobory ( stres + kawa w itrach) Teraz nie moge nawet powachac tej zawiesiny a co dopiero wypic.
na kazdych tabletkach jest napis zeby nie brac w ciazy i podczas karmienia.
Robie kapiel stop z magnezem ale to niewielka skutecznosc...
wjolek - mi ten tapar z imiru nic nie pomaga, jedynie ciezko mi wypic, a jak do przyrzadzasz?
wjolek - mi ten tapar z imiru nic nie pomaga, jedynie ciezko mi wypic, a jak do przyrzadzasz?
możesz pic też wodę mineralna z magnezemdziewczyny uzupelniacie jakos dodatkowo magnez? jesli tak to jaki lykacie? ja przed ciaza pilam czysty magnez bo mam wieczne niedobory ( stres + kawa w itrach) Teraz nie moge nawet powachac tej zawiesiny a co dopiero wypic.
U
użytkownik 176
Gość
Co do imbiru, to ja ścieram na tarce niewielką ilość do kubka, zalewam gorącą wodą, przykrywam na jakieś 20 minut i później dodaję małą łyżeczkę miodu. Piję małymi łyczkami i mi pomaga
reklama
tysia123
Fanka BB :)
Kasiales, biore magne b6 max. Pierwsze slysze zeby w ciazy magnez byl zabroniony. Wprost przecownie. Poprzednia ciaze bralam nawet 4 tabl dziennie zeby zapobiec skurczom. Jak trafilam do szpitala to tez kroplowke z magnezem w konskich dawkach mi podlaczyli.