reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Witam sie w 10tc[emoji173]

Ja kawe pije bo bez kawy żyć nie mogę ale tylko 1 dziennie i to parzona z mlekiem :)

Ja mam kolejna wizyte w szpitalu w poniedziałek - mam nadzieje ze bedzie wszytko dobrze.

Mdłości juz średnie.

Teraz czekają mnie 2 weekendy z rodzina.. Mam nadzieje ze sie nie domyśla i ze możemy się dalej ukrywac ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jak za dużo pije to mnie mocno wzdyma :crazy: nie wiem czy to wina wody czy tak ma być? Brzuch wieczorem wygląda na zupełnie inny miesiąc ciazy niż jestem! Jak tak będzie to do 3 miesiąca w życiu tego nie ukryje w pracy :no2:

mono jakbym czytała o sobie .. Mój organizm też reaguje na zmiany pogody itd .. Migreny.jak mam to 3-4 dni wyjęte z życia ...

Ja jak za dużo pije to mnie mocno wzdyma :crazy: nie wiem czy to wina wody czy tak ma być? Brzuch wieczorem wygląda na zupełnie inny miesiąc ciazy niż jestem! Jak tak będzie to do 3 miesiąca w życiu tego nie ukryje w pracy :no2:

mono jakbym czytała o sobie .. Mój organizm też reaguje na zmiany pogody itd .. Migreny.jak mam to 3-4 dni wyjęte z życia ...
jama wieczorem straszne wzdęcia i wyglądam jak w piatym miesiącu.

@mysiaka92 lekarze licza podobno skończone tygodnie czyli jesteś w 8
a inne teorie sa takie ze jesteś już w 9

Zawsze sa kontrowersje;) ale lekarze licza skonczobe tygodnie. Tak samo termin porodu jest w 40 tygodniu, czyli po skonczonych 40 tygodniach.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@mysiaka92, ja mam dziś 8+1 i apka zmieniła mi na 9 tydzień ja mowię ze mam skończony 8 i leci 9..

@KOTEK, kochana jak pójdziesz na wizytę to moze jeszcze nie byc serduszka ale się nie stresuj [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny.
Ten katar i całe przeziębienie mnie wykończą trzecia noc nie przespana. Teraz zamiast spać mama nawet małą chciała zabrać to nie mogę. Wczoraj to mi leciało ciurkiem z nosa.
Mnie to w ciąży wszystko łapie. Uważajcie na siebie ja w sobotę doprawiłam się myciem oknem. Wiem nie poleca się tego w ciąży ale czułam się na siłach i pomagał mi mąż.
Ciągnie Was też tak w pachwinie?
W pierwszej nie pamiętam tego a teraz ciągle mnie coś pobolewa, kuje i takie tam. Muszę umówić na wizytę. Popołudniu będę dzwonić. U mnie jest tak, że lekarz nie umawia się wcześniej niż w 6-7tygodniu, tylko nie pamiętam od jakiego momentu liczony czy ostatniej miesiączki czy od domniemanego poczęcia .

Do góry