reklama
Hope
podwójna mama :-)
Ja się nieśmiało przywitam.
2tygodnie temu zobaczyłam dwie kreski na teście, a dziś bijące serduszko na USG. Wg om 5t6dc, wg pomiarów 6t1dc
Nie wiem czy będzie mi dane zostać tu do końca- mam taką nadzieję.
To moja 6 ciąża. Mam córkę z niskorosłością-3lata, urodzoną miesiąc przed czasem z hipotrofią, a u mnie stan przedrzucawkowy. Wcześniej poronienie zatrzymane ciąży bliźniaczej, a po corce 3straty w tym ciąża pozamaciczna.
Mam zdegenerowany genotyp (córka także)- translokację, stąd moje niepowodzenia położnicze i tak naprawdę dopiero jak urodzę, będzie wiadomo czy jest w miarę dobrze.
Także na razie u mnie umiarkowany optymizm.
Witaj Kolejna staraczka 2017, cieszę się bardzo Maj to dobry miesiąc, mam nadzieję, że ponownie będzie miesiącem cudów.
Wiecie co, moja młodsza córka ma 6 lat i przez te 6 lat nie czułam się prawdziwie gotowa na dziecko. Dopiero w tym roku. Nie wiem jak można ogarnąć dwoje małych dzieci, ciążę i małe dziecko, przerasta mnie myśl o tym.
Dagaa11
Fanka BB :)
Ja ppdobnie, wprawdzie corke urodzilam baardzo mlodo, wiec instynktu nie mialam w ogole alr tez.dopiero gdzies od roku czuje jak bardzo chce drugie dziecko. I tez nie potrafie sobie wyobrazic ciazy z malym dzirckiem u boku, dlatego podziwiam kobiety, ktore majac malutke dziecko decyduja sie na kolejne. Szacunek babeczki!Witaj Kolejna staraczka 2017, cieszę się bardzo Maj to dobry miesiąc, mam nadzieję, że ponownie będzie miesiącem cudów.
Wiecie co, moja młodsza córka ma 6 lat i przez te 6 lat nie czułam się prawdziwie gotowa na dziecko. Dopiero w tym roku. Nie wiem jak można ogarnąć dwoje małych dzieci, ciążę i małe dziecko, przerasta mnie myśl o tym.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
Wg om na 27.04 ale z usg wyszlo na 04.05Na kiedy macie termin ?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
szczesliwa66
A ja ledwo co przezylam dostalam krwotok do jamy otrzewnej mialam 2,5 litry krwi w brzuchuU mnie na szczęście sama się wchłonęła
caltha
To miałaś ogromne szczęście w nieszczęściu. Mnie chyba uratował wadliwy zarodek, nie rozwijał się i dlatego się udało bez ingerencjiA ja ledwo co przezylam dostalam krwotok do jamy otrzewnej mialam 2,5 litry krwi w brzuchu
szczesliwa66
Dlatego teraz tez tak sie balam i cieszylam jak test wyszedl pozytywny. Do lekarza poszlam w czwartym tygodniu balam sie ze znowu bedzie pozamaciczna lekarz mi mowil ze jak raz mialam to jestem juz na to narazona ale jest ok 8 tydzien zaczelam i narazie jest ok ale caly czas sie boje poronic mozna w kazdej chwili
szczesliwa66
Mam tylko mdlosci i zadnych inny dolegliwosciTo miałaś ogromne szczęście w nieszczęściu. Mnie chyba uratował wadliwy zarodek, nie rozwijał się i dlatego się udało bez ingerencji
reklama
iwonaimaja
Nawet nie wiecie jak ja się boję roznica między dzieciakami będzie 22msc nie wiem jak to ogarnę bo mąż jest cały dzień w pracy a jeszcze jest starsza 10 letnia która trzeba na dodatkowe zajecianwozic