reklama
Hope
podwójna mama :-)
Ja też jem jak należy i doopa. Chyba pora wrócić do porannej papki z płatków owsianych. Czym są płatki przy dzisiejszej zupie cebulowej i pizzy Ratunkiem dla doopy
U mnie też przestrzał wiekowy, 17 i 6 lat. Chciałam troje, niby będzie troje a jakby jedynaki. Tak wyszło. Życie ma własny scenariusz.
U mnie też przestrzał wiekowy, 17 i 6 lat. Chciałam troje, niby będzie troje a jakby jedynaki. Tak wyszło. Życie ma własny scenariusz.
Cześć, wczoraj wróciłam od lekarza. U mnie też 4.05 Wcześniej dwa testy - na pierwszym nie czekałam nawet 3 sekund na odpowiednią kreskę. Mieliśmy z mężem dopiero od września się starać a jakoś wyluzowaliśmy chwilę wcześniej i udało się za pierwszym razem Niesamowite szczęście, ale też strach, bo to pierwsza ciąża. No i udało nam się widzieć i słyszeć serduszko <3 (gin. ma b. dobry sprzęt), niesamowite uczucie.
Kropeczka grupa jest tajna i jej nie znajdziesz sama. Musisz mnie dodać do znajomych na FB a wtedy ja cie mogę do niej dodać.A jak ta grupa sie nazywa ?
Bo gdzies mi umknelo
Słuchajcie mam pytanie.. Czy po przytulankach w ciazy boło was cos więcej w podbrzuszu?
My sie dzis przytulalismy.. I bardziej odczuwam lewa stronę podbrzusza.. Wzielam nospe forte na wszelki wypadek i leże. Po nospie ustało. Ale chyba jutro pojedziemy do szpitala wcześniej po przytulankacj tak jie mialam ;(
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Od kiedy zaczęły się zaparcia ? Ja miałam w dwóch poprzednich ciażach i teraz mam nadzieję że może mnie omina według kalkulatora ciazowego jestem w 4 tyg i 4 dniU mnie tez zaparcia.. Jakas masakra
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Jak wejść na grupę?Witajcie.
Nooo u nas różnica wieku bedzie kolosalna.. Az sama sie sobie i mężowi dziwie ze chce sie nam znowu w pieluchy bawić... U nas miedzy między najstarszym na najmłodszym bedzie prawie 20, 19 i 11 lat [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].
Przypomina ze jak by ktoras miala ochotę dołączyć również do grupy facebookowej - tajnej to zapraszam na priv.
U nas dzis pogoda do bani.. Tez walcze z zatwardzeniem [emoji22] jem rzeczy wysoko blonnikowe i dupa.
I te mdłości i zgaga!!! Caly czas mo sie odbija a fe
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
u nas dokładnie tak samo też pierwsza ciąża, staranie się było w planach, ale nie zakładaliśmy, że tak od razu się uda [my jeszcze przed wizytą u lekarza, mam nadzieję, że wszystko będzie ok...]Cześć, wczoraj wróciłam od lekarza. U mnie też 4.05 Wcześniej dwa testy - na pierwszym nie czekałam nawet 3 sekund na odpowiednią kreskę. Mieliśmy z mężem dopiero od września się starać a jakoś wyluzowaliśmy chwilę wcześniej i udało się za pierwszym razem Niesamowite szczęście, ale też strach, bo to pierwsza ciąża. No i udało nam się widzieć i słyszeć serduszko <3 (gin. ma b. dobry sprzęt), niesamowite uczucie.