reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja też jem jak należy i doopa. Chyba pora wrócić do porannej papki z płatków owsianych. Czym są płatki przy dzisiejszej zupie cebulowej i pizzy :sorry: Ratunkiem dla doopy:laugh2:

U mnie też przestrzał wiekowy, 17 i 6 lat. Chciałam troje, niby będzie troje a jakby jedynaki. Tak wyszło. Życie ma własny scenariusz.

Cześć, wczoraj wróciłam od lekarza. U mnie też 4.05 :) Wcześniej dwa testy - na pierwszym nie czekałam nawet 3 sekund na odpowiednią kreskę. Mieliśmy z mężem dopiero od września się starać a jakoś wyluzowaliśmy chwilę wcześniej i udało się za pierwszym razem :) Niesamowite szczęście, ale też strach, bo to pierwsza ciąża. No i udało nam się widzieć i słyszeć serduszko <3 (gin. ma b. dobry sprzęt), niesamowite uczucie.

A jak ta grupa sie nazywa ?
Bo gdzies mi umknelo :sorry:
Kropeczka grupa jest tajna i jej nie znajdziesz sama. Musisz mnie dodać do znajomych na FB a wtedy ja cie mogę do niej dodać.

Słuchajcie mam pytanie.. Czy po przytulankach w ciazy boło was cos więcej w podbrzuszu?

My sie dzis przytulalismy.. I bardziej odczuwam lewa stronę podbrzusza.. Wzielam nospe forte na wszelki wypadek i leże. Po nospie ustało. Ale chyba jutro pojedziemy do szpitala :( wcześniej po przytulankacj tak jie mialam ;(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) ja mam dzisiaj pierwszą wizytę i ogromnego stresa...mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze. A co do zaparć, nigdy nie miałam z tym problemu i teraz na razie też się nie zapowiada :)

Witajcie.

Nooo u nas różnica wieku bedzie kolosalna.. Az sama sie sobie i mężowi dziwie ze chce sie nam znowu w pieluchy bawić... U nas miedzy między najstarszym na najmłodszym bedzie prawie 20, 19 i 11 lat [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].

Przypomina ze jak by ktoras miala ochotę dołączyć również do grupy facebookowej - tajnej to zapraszam na priv.

U nas dzis pogoda do bani.. Tez walcze z zatwardzeniem [emoji22] jem rzeczy wysoko blonnikowe i dupa.

I te mdłości i zgaga!!! Caly czas mo sie odbija :( a fe :(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wejść na grupę?

reklama
Cześć, wczoraj wróciłam od lekarza. U mnie też 4.05 :) Wcześniej dwa testy - na pierwszym nie czekałam nawet 3 sekund na odpowiednią kreskę. Mieliśmy z mężem dopiero od września się starać a jakoś wyluzowaliśmy chwilę wcześniej i udało się za pierwszym razem :) Niesamowite szczęście, ale też strach, bo to pierwsza ciąża. No i udało nam się widzieć i słyszeć serduszko <3 (gin. ma b. dobry sprzęt), niesamowite uczucie.
u nas dokładnie tak samo :) też pierwsza ciąża, staranie się było w planach, ale nie zakładaliśmy, że tak od razu się uda ;) [my jeszcze przed wizytą u lekarza, mam nadzieję, że wszystko będzie ok...]

Do góry