reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@nast95 tak bardzo mi przykro :sad:

@ewelkawisz Gratulacje :) Napisz coś więcej o sobie ile masz lat, skąd jesteś ?

@mono ja bez problemu ostatnio farbowałam włosy ;) w poprzedniej ciąży również.
Mi wychodzi termin na 7-8 maj a pierwszą wizytę mam 27 ;) nie mogę się doczekać, ale chciałam tak "późno" żeby było wszystko widać i słychać ;)
Wiesz, fajnie że mąż chcę z tobą w tym uczestniczyć, widać facet się przejmuje ;)
Ja na pierwszej wizycie raczej będę sama, może na drugiej żeby usłyszał serduszko ;) W poprzedniej ciąży chodził ze mną jak tylko miał ochotę, ja nie mam nic przeciwko ;)
W sumie oni też mają w tym "wkład" heheh:D

@mono moj jak nie jest akurat w pracy to mnie zawozi ale czeka przed gabinetem z synkiem.. W pierwszej ciazy byl na jednym usg tylko bo nigdy nie pasowaly jego godziny pracy do mojej wizyty.. Teraz pewnie w ogole nie wejdzie bo zewsze mlody jest z nami bo nie mamy z kim go zostawic

@yoshida4, ja właśnie chciałam w Wejherowie, i prowadzić ciążę u ordynator bo ma bardzo dobre opinie, a gabinet prywatny ma 20m od mojego domu, ale za nic nie mogę się umówić na wizytę.

@nast95 bardzo mi przykro :( I jeszcze to czekanie na najgorsze... Z drugiej strony pamiętaj, że organizm broni Cię przed urodzeniem chorego dzieciaczka. Wierzę, że doczekasz swojego maleństwa, tylko troszkę później.

W kwestii porodu szpital ten sam co poprzednio, nie muszę wybierać, ale nie zamierzam o tym rozmyślać, bo aż za dobrze wiem, co mnie czeka, więc... nie zagłębiam się ;-) ;)

Ja mam termin na 1 maja i jeszcze nie byłam u gina. Jeśli nic się nie dzieje złego i nie ma wskazań medycznych, najlepiej poczekać z pierwszą wizytą do skończonego 6,7 tygodnia.

@szczesliwa66 jest szansa, że przy szybkiej reakcji w ogóle pozbędziesz się dziadostwa. Tylko nie wiem czy nie będziecie się ponownie zarażać w przedszkolu ( tam chyba dziecko chodzi?).

Hej :)

Maz chodzil ze mna na wszystkie wizyty w pierwszej ciazy. Takze te na damym poczatku. Pamietaj tylko ze pierwsze 1-2 usg jest dopochwowe. Mezowi nie bedzie to przeszkadzac? Potem juz sa normalne usg.

Moj maz to tak sie wczul ze na pytanie gina skierowane do mnie: jak sie pani czuje? Moj maz odp ze bardzo dobrze :)

Chodzil tez na szkole rodzenia ze mna ale przy porodzie nie byl.

reklama
Do góry