Nie wiem czy nie zawczesnie na takie pytania, ale gdzie planujesz rodzic? Masz jakiegoś sprawdzonego gina?
@Hope, jeśli można wiedziedziec, co w życiu porabiasz? Bo piszesz mocno medycznie więc obstawiam że pielęgniarka lub lekarz [emoji3]
Viltutti,
Ja chodzą do dr Grzegorza Jeńczewskiego, jest rewelacyjny. Tylko dzięki niemu mogę teraz cieszyć się ciążą. Odbiera telefony o każdej porze, jest na każde zawołanie. Do tego jest bardzo dokładny w badaniach i ma niesamowite podejście do pacjentek.
Jeśli chodzi o poród, jeszcze za bardzo o tym nie myślę chociaż wszystkie znajome rodziły w szpitalu w Wejherowie i sobie bardzo cenią ten szpital.Podobno wizualnie to nie wygląda, ale personel i wyposażenie porównywalne z tym w Redłowie. W tym drugim podobno personel pozostawia dużo do życzenia, jak to określiła jedna znajoma - MASÓWKA.
W Wejherowie jest jeszcze ten plus, że za 350 zł można wynająć sobie jednoosobowy pokój, w którym przez cały okres pobytu w szpitalu może być mąż. Ma swoje osobne łóżko, także dla mnie rewelacja.
Pozdrawiam!!