@nast95 tak bardzo mi przykro
@ewelkawisz Gratulacje Napisz coś więcej o sobie ile masz lat, skąd jesteś ?
@mono ja bez problemu ostatnio farbowałam włosy w poprzedniej ciąży również.
Mi wychodzi termin na 7-8 maj a pierwszą wizytę mam 27 nie mogę się doczekać, ale chciałam tak "późno" żeby było wszystko widać i słychać
Wiesz, fajnie że mąż chcę z tobą w tym uczestniczyć, widać facet się przejmuje
Ja na pierwszej wizycie raczej będę sama, może na drugiej żeby usłyszał serduszko W poprzedniej ciąży chodził ze mną jak tylko miał ochotę, ja nie mam nic przeciwko
W sumie oni też mają w tym "wkład" heheh
@mono moj jak nie jest akurat w pracy to mnie zawozi ale czeka przed gabinetem z synkiem.. W pierwszej ciazy byl na jednym usg tylko bo nigdy nie pasowaly jego godziny pracy do mojej wizyty.. Teraz pewnie w ogole nie wejdzie bo zewsze mlody jest z nami bo nie mamy z kim go zostawic
Hej
Maz chodzil ze mna na wszystkie wizyty w pierwszej ciazy. Takze te na damym poczatku. Pamietaj tylko ze pierwsze 1-2 usg jest dopochwowe. Mezowi nie bedzie to przeszkadzac? Potem juz sa normalne usg.
Moj maz to tak sie wczul ze na pytanie gina skierowane do mnie: jak sie pani czuje? Moj maz odp ze bardzo dobrze
Chodzil tez na szkole rodzenia ze mna ale przy porodzie nie byl.
o, to w sumie uprzedzę go tylko jak wygląda to badanie, bo faktycznie może nie być na to przygotowany
ja będę prywatnie [mam pakiet medyczny w pracy]To ja mam inne pytanie.. Prowadzicie ciaze na NFZ czy prywatnie?