@nast95 tak bardzo mi przykro
@ewelkawisz GratulacjeNapisz coś więcej o sobie ile masz lat, skąd jesteś ?
@mono ja bez problemu ostatnio farbowałam włosyw poprzedniej ciąży również.
Mi wychodzi termin na 7-8 maj a pierwszą wizytę mam 27nie mogę się doczekać, ale chciałam tak "późno" żeby było wszystko widać i słychać
Wiesz, fajnie że mąż chcę z tobą w tym uczestniczyć, widać facet się przejmuje
Ja na pierwszej wizycie raczej będę sama, może na drugiej żeby usłyszał serduszkoW poprzedniej ciąży chodził ze mną jak tylko miał ochotę, ja nie mam nic przeciwko
W sumie oni też mają w tym "wkład" heheh![]()
@mono moj jak nie jest akurat w pracy to mnie zawozi ale czeka przed gabinetem z synkiem.. W pierwszej ciazy byl na jednym usg tylko bo nigdy nie pasowaly jego godziny pracy do mojej wizyty.. Teraz pewnie w ogole nie wejdzie bo zewsze mlody jest z nami bo nie mamy z kim go zostawic
Hej
Maz chodzil ze mna na wszystkie wizyty w pierwszej ciazy. Takze te na damym poczatku. Pamietaj tylko ze pierwsze 1-2 usg jest dopochwowe. Mezowi nie bedzie to przeszkadzac? Potem juz sa normalne usg.
Moj maz to tak sie wczul ze na pytanie gina skierowane do mnie: jak sie pani czuje? Moj maz odp ze bardzo dobrze
Chodzil tez na szkole rodzenia ze mna ale przy porodzie nie byl.
o, to w sumie uprzedzę go tylko jak wygląda to badanie, bo faktycznie może nie być na to przygotowany
ja będę prywatnie [mam pakiet medyczny w pracy]To ja mam inne pytanie.. Prowadzicie ciaze na NFZ czy prywatnie?