U mnie sytuacja też podobna jestem w trzeciej ciąży z pierwszym dzieckiem wszystko na tip top z drugim dzieckiem praktycznie nic nie kupiliśmy bo też jest chłopiec i mieliśmy praktycznie wszystko teraz zobaczymy jak to będzie ale czuje że będzie trzeci chłopakHeh, wiecie co, jednak coś w tym jest, że każda kolejna ciąża to wiekszy dystans. Przy pierwszej ciąży wszystko było gotowe grubo przed porodem, w drugiej kupiliśmy co trzeba w dniu porodu (M kupował) a teraz może nawet nie kupię przewijaka tylko od razu patrzę, czy będę mogła przewijać na narożniku
Podobnie z badaniami. Zabiorę M na usg genetyczne, połówkowe i koniec.
reklama
Co jedynie to będziemy musieli zainwestować w jakiś podwójny wózek bo mały ma rokU mnie sytuacja też podobna jestem w trzeciej ciąży z pierwszym dzieckiem wszystko na tip top z drugim dzieckiem praktycznie nic nie kupiliśmy bo też jest chłopiec i mieliśmy praktycznie wszystko teraz zobaczymy jak to będzie ale czuje że będzie trzeci chłopak
Jotka_
Fanka BB :)
Ja przy synku tez mialam takie przeczucie =) ze bedzie muj wymarzony chlopus=)U mnie sytuacja też podobna jestem w trzeciej ciąży z pierwszym dzieckiem wszystko na tip top z drugim dzieckiem praktycznie nic nie kupiliśmy bo też jest chłopiec i mieliśmy praktycznie wszystko teraz zobaczymy jak to będzie ale czuje że będzie trzeci chłopak
A To masz chłopca i dziewczynkę już ?Ja przy synku tez mialam takie przeczucie =) ze bedzie muj wymarzony chlopus=)
Jotka_
Nie mam tylko synka, ale wszyscy obstawiali corke.. ja zas przeczuwalam ze bedzie chlopiec. I jestA To masz chłopca i dziewczynkę już ?
tysia123
A ja i w pierwszej i drugiej ciazy szykowalam wszystko. Zakupy w drugiejbyly mniejsze bo druga corka ale pora roku inna wiec sporo rzeczy brakowalo. Maz na wizyty ze mna nie chodzil bo umawialam sie jak on byl w pracy, tak bylo mi wygodniej.
Teraz juz sie nie moge docEkac zeby dla malucha szykowac wszystko
Swoja droga, przewijaka nigdy nie mialam i nie zamierzam
Teraz juz sie nie moge docEkac zeby dla malucha szykowac wszystko
Swoja droga, przewijaka nigdy nie mialam i nie zamierzam
Jak bede miec drugiego chlopca to mam praktycznie wszystko w domu juz.. Jak dziewczynka to troszke gorzej..
Lozeczko jest, przewijak, jakieś ubranka tez sie znajda a nad programowo nawet monitor oddechu i niania elektroniczna.. Wozek sie troche popsuł bo nie ma hamulcow ale jeszcze na gwarancji jest..
Tylko zastanawiam sie czy kupowac starszemu dostawke do wozka czy podwojny wózek szukac (bedzie mial dwa lata i 5msc)
Lozeczko jest, przewijak, jakieś ubranka tez sie znajda a nad programowo nawet monitor oddechu i niania elektroniczna.. Wozek sie troche popsuł bo nie ma hamulcow ale jeszcze na gwarancji jest..
Tylko zastanawiam sie czy kupowac starszemu dostawke do wozka czy podwojny wózek szukac (bedzie mial dwa lata i 5msc)
Hmm ciężka decyzja moj mały będzie miał rok i 10 miesięcy ale ja kupuje wozek podwójny bo będę musiała odwozic starszego synka lat 5 do szkoły więc muszę ogarniać 3 dzieci tak naprawdę mamy dostawke ale dla mnie to trochę ciężko się pcha mam 1.55 cm wzrostu i waze 44 kg więc po takim spacerze czuje się jak po ostrej siłowniJak bede miec drugiego chlopca to mam praktycznie wszystko w domu juz.. Jak dziewczynka to troszke gorzej..
reklama
Jotka_
Moj ma teraz 2,5roku i od pol roku wcale nie jezdzi wozkiem. Myslisz że twoj bedzie leniuszkowac???Jak bede miec drugiego chlopca to mam praktycznie wszystko w domu juz.. Jak dziewczynka to troszke gorzej..