reklama
Gosiaczek1202
Fanka BB :)
Nast 95 nie wiem co mam powiedziec . bardzo mi przykro. Wiem ze w tej chwili pocieszanie niewiele pomoze tule cie poprostu mocno do serducha trzymaj sie mocno.
Gosiaczek1202
A co do porodow to mialam cesarke.dostalam wczesniej skierowanie na nia ale poszlam wczesniej bo mnie bole wziely i od razu mnie wzieli bo dziecko mialo 4.550 wiec kluske urodzilam porod wspominam w miare dobrze .
Hej , : )
Jestem tu nowa : ) 18 idę do lekarza. Mam nadzieje, ze serduszko już będzie biło. Z aplikacji wychodzi ze termin mam na 15 maja . Czyli teraz początek 6 tyg .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jestem tu nowa : ) 18 idę do lekarza. Mam nadzieje, ze serduszko już będzie biło. Z aplikacji wychodzi ze termin mam na 15 maja . Czyli teraz początek 6 tyg .
Witam, ja mam termin na 19 majaHej , : )
Kropeczka18
Zaciekawiona BB
Hej,no ja oczywiscie tez nie wytrzymalamDroga Kropeczko,
Zagłębiłam się w Waszą wcześniejszą korespondencję i widziałam, że wahasz się kiedy wybrać się do lekarza.
Chyba w dość zbliżonym terminie udało się Nam zaciążyć Ja ostatnią miesiączkę miałam 30.07
Jak zobaczyłam pozytywny test ciążowy czym prędzej zadzwoniłam do lekarza, że koniecznie muszę do niego przyjść, najlepiej to od razu. Lekarz sprowadził mnie na ziemie i powiedział, żebym przyszła dopiero 14.09. Wytłumaczył, że wcześniejsza wizyta nie ma sensu. No ale .. upragniona pierwsza ciąża, uparta Ola poszła do innego lekarza. I się rozczarowałam i bardzo zasmuciłam.
Na USG pęcherzyk jest,ale serducho nie bije bo jest za wcześnie ... Strasznie się zdenerwowałam..
podobno to jest normalne. Nie ma sensu iść wcześniej niż 6-7 tc.
Trzymam kciuki, że jak pójdziesz to już usłyszysz serducho!!!
Widac Ole tak maja
Teraz byle do poniedzialku ,mam nadzieje ze zobacze pieknie bijace serduszko
Kropeczka18
Zaciekawiona BB
Witaj w klubie ,rowiez mam wizyte na 18Hej , : )
Nie moge sie juz doczekac
Paula1207
Hej, mi też wychodzi termin na 15.05 ja mam wizytę teraz w czwartekHej , : )
reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie
przykro mi bardzo
to może ja za długo czekam... termin wychodzi na 12.05, do lekarza chciałam iść w przyszłym tygodniu albo jeszcze następnym, tak żeby już na pewno było na co patrzeć
Pytanko - chodzicie do gina ze swoimi mężczyznami? Mój mąż bardzo by chciał iść nawet już na to pierwsze badanie, mimo, że mu mówię, że teraz to nic nie będzie widać [mści się teraz na mnie oglądanie z nim tych wszystkich amerykańskich komedii i seriali, gdzie idą na pierwsze badanie, patrzą romantycznie w ekran, w tle leci nastrojowa muzyka, a dziecko niemalże już do nich macha ]
o rany, mi też, na razie staram się nie myśleć o tym, w sensie skupiam się na tym co terazJeny, jak czytam ilescie czasu rodzily to mi sie kiszki skracają
właśnie, jak to jest z farbowaniem w ciąży? bo ja chciałam farbować włosy po wakacjach [wypłowiały mi strasznie + odrost], ale właśnie te oto wakacje okazały się bardzo owocne gdzieś przeczytałam, że niby w 1 trymestrze nie farbować i poczekać do drugiego, ale nie mogę już na siebie patrzeć...@Fabimama mam wyniki.. Czerwone krwinki podwyższone. Ale to co zawsze bylo zle teraz jest ok.
W koncu pofarbowalam wlosy bo odrost juz razil
Brak wzrostu pęcherzyka przez ten tydzień, w środku nadal pusty. Mam czekać do tygodnia, jak nie zacznę samoistnie ronić, to mam przyjść po skierowanie do szpitala. Szans pani doktor mi nie dała już do pozytywny rozwój sprawy
Powodzenia życzę Wam wszystkim i na tą chwilę żegnam się z Wami kochane.
przykro mi bardzo
Hej, mi też wychodzi termin na 15.05 ja mam wizytę teraz w czwartek
to może ja za długo czekam... termin wychodzi na 12.05, do lekarza chciałam iść w przyszłym tygodniu albo jeszcze następnym, tak żeby już na pewno było na co patrzeć
Pytanko - chodzicie do gina ze swoimi mężczyznami? Mój mąż bardzo by chciał iść nawet już na to pierwsze badanie, mimo, że mu mówię, że teraz to nic nie będzie widać [mści się teraz na mnie oglądanie z nim tych wszystkich amerykańskich komedii i seriali, gdzie idą na pierwsze badanie, patrzą romantycznie w ekran, w tle leci nastrojowa muzyka, a dziecko niemalże już do nich macha ]