reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
czesc dziewczyny, ja juz po pracy, odebralam corke z przedszkola - tfu tfu jeszcze chodzimy :) nic sie nie przyplatalo...
musialam zjesc bulke z szynka i serem, nie moglam sie oprzec :)
ja po poprzednim poronieniu tez nie lubie wizyt w toalecie....
oby nam wszystkim udalo sie utrzmac ciaze do konca :)

Ja mialam miec wizyte 13 , oczywiscie nie wytrzymalam i polecialam wczesniej :-D
Wiedzialam ze zawiele nie zobacze ale milimetrowy zarodek mi wystarczyl :-D
I teraz mam przyjsc za dwa tygodznie czyli 18 , zleci wiadomo ale mnie pierwsza ciaza sie strasznie dluzyla o teraz jest wcale nie lepiej :-D
Strasznie niecierpliwa jestem :crazy:

A w którym tc byłaś w dniu wizyty?

Ja od początku ze strachem odwiedzałam toaletę i martwiłam się o każde ukłucie w brzuchu, ale od wczoraj to jest wieczna panika, duszę mam rozdartą.

Odłączę się na razie od rozmowy, muszę zająć głowę czymś innym zanim oszaleję z nerwów. Trzymam za Was mocno kciuki, żeby wszystko było ok! Wrócę do Was we wtorek z informacją, co wykazało usg. Ściskam Was mocno!

Ja od początku ze strachem odwiedzałam toaletę i martwiłam się o każde ukłucie w brzuchu, ale od wczoraj to jest wieczna panika, duszę mam rozdartą.

Odłączę się na razie od rozmowy, muszę zająć głowę czymś innym zanim oszaleję z nerwów. Trzymam za Was mocno kciuki, żeby wszystko było ok! Wrócę do Was we wtorek z informacją, co wykazało usg. Ściskam Was mocno!
Trzymaj się!

zem3j44j4b8qvg9a.png

Ja mialam miec wizyte 13 , oczywiscie nie wytrzymalam i polecialam wczesniej :-D
Wiedzialam ze zawiele nie zobacze ale milimetrowy zarodek mi wystarczyl :-D
I teraz mam przyjsc za dwa tygodznie czyli 18 , zleci wiadomo ale mnie pierwsza ciaza sie strasznie dluzyla o teraz jest wcale nie lepiej :-D
Strasznie niecierpliwa jestem :crazy:
Ja juz wizyte mialam na pod koniec sierpnia [emoji14] wszystko bylo ok, kazal przyjsc za miesiac, ale moja cierpliwosc juz sie konczy haha :D

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Wy tez chodzicie co rusz do lazienki i to z takim niepokojem "Boże zeby bylo ok" i dusza na ramieniu? Czy Tylko ja mam schizy juz
Wczoraj myślalam o tym samym hah... tez tak mam, za kazdyn razem jak juz sciagam spodnie. Ten strach. Chyba szybko mi to nie minie ;)

Ja juz wizyte mialam na pod koniec sierpnia [emoji14] wszystko bylo ok, kazal przyjsc za miesiac, ale moja cierpliwosc juz sie konczy haha :D

Ja nie pomoge bo sama jestem mega niecierpliwa , i w sumie nie wiem jak ja wytrzymalam w pierwszej ciazy:-D druga ponoc leci szybciej , a mnie to sie te dni ciagna jak krew z nosa:errr:

reklama
Do góry