reklama
czesc dziewczyny, ja juz po pracy, odebralam corke z przedszkola - tfu tfu jeszcze chodzimy nic sie nie przyplatalo...
musialam zjesc bulke z szynka i serem, nie moglam sie oprzec
ja po poprzednim poronieniu tez nie lubie wizyt w toalecie....
oby nam wszystkim udalo sie utrzmac ciaze do konca
musialam zjesc bulke z szynka i serem, nie moglam sie oprzec
ja po poprzednim poronieniu tez nie lubie wizyt w toalecie....
oby nam wszystkim udalo sie utrzmac ciaze do konca
Paula1207
Fanka BB :)
Ja mialam miec wizyte 13 , oczywiscie nie wytrzymalam i polecialam wczesniej
Wiedzialam ze zawiele nie zobacze ale milimetrowy zarodek mi wystarczyl
I teraz mam przyjsc za dwa tygodznie czyli 18 , zleci wiadomo ale mnie pierwsza ciaza sie strasznie dluzyla o teraz jest wcale nie lepiej
Strasznie niecierpliwa jestem
A w którym tc byłaś w dniu wizyty?
U
użytkownik 176
Gość
Ja od początku ze strachem odwiedzałam toaletę i martwiłam się o każde ukłucie w brzuchu, ale od wczoraj to jest wieczna panika, duszę mam rozdartą.
Odłączę się na razie od rozmowy, muszę zająć głowę czymś innym zanim oszaleję z nerwów. Trzymam za Was mocno kciuki, żeby wszystko było ok! Wrócę do Was we wtorek z informacją, co wykazało usg. Ściskam Was mocno!
Odłączę się na razie od rozmowy, muszę zająć głowę czymś innym zanim oszaleję z nerwów. Trzymam za Was mocno kciuki, żeby wszystko było ok! Wrócę do Was we wtorek z informacją, co wykazało usg. Ściskam Was mocno!
Jotka_
Trzymaj się!Ja od początku ze strachem odwiedzałam toaletę i martwiłam się o każde ukłucie w brzuchu, ale od wczoraj to jest wieczna panika, duszę mam rozdartą.
Dagaa11
Ja juz wizyte mialam na pod koniec sierpnia [emoji14] wszystko bylo ok, kazal przyjsc za miesiac, ale moja cierpliwosc juz sie konczy hahaJa mialam miec wizyte 13 , oczywiscie nie wytrzymalam i polecialam wczesniej
Wiedzialam ze zawiele nie zobacze ale milimetrowy zarodek mi wystarczyl
I teraz mam przyjsc za dwa tygodznie czyli 18 , zleci wiadomo ale mnie pierwsza ciaza sie strasznie dluzyla o teraz jest wcale nie lepiej
Strasznie niecierpliwa jestem
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
Wczoraj myślalam o tym samym hah... tez tak mam, za kazdyn razem jak juz sciagam spodnie. Ten strach. Chyba szybko mi to nie minieWy tez chodzicie co rusz do lazienki i to z takim niepokojem "Boże zeby bylo ok" i dusza na ramieniu? Czy Tylko ja mam schizy juz
Kropeczka18
Zaciekawiona BB
Na usg mam napisane 5t5d tak wynikalo by z OM, ale ja na preno mialam owulke pozniejA w którym tc byłaś w dniu wizyty?
Kropeczka18
Zaciekawiona BB
Ja nie pomoge bo sama jestem mega niecierpliwa , i w sumie nie wiem jak ja wytrzymalam w pierwszej ciazy druga ponoc leci szybciej , a mnie to sie te dni ciagna jak krew z nosaJa juz wizyte mialam na pod koniec sierpnia [emoji14] wszystko bylo ok, kazal przyjsc za miesiac, ale moja cierpliwosc juz sie konczy haha
reklama
karigótek
Zaciekawiona BB
Wy tez chodzicie co rusz do lazienki i to z takim niepokojem "Boże zeby bylo ok" i dusza na ramieniu? Czy Tylko ja mam schizy juz
Chodziłam na poczatku; teraz juz bez strachu