reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Beta wydaje się ok chodź ja nie robiłam wiec nie do końca się znam ale przyrost ok [emoji6]
Jak dla mnie, bolący brzuch jak na okres to normalny objaw ciazy.. miałam tak w 1 ciazy i teraz tez. Ale dobrze, że sprawdziłaś bo ból bólowi nie równy.. u mnie to po prostu takie pobolewanie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie trochę panikuję, ale nie mam z czym porównać, bo to pierwsza ciąża... ;)

reklama
@Paula1207 znajdź na necie kalkulator bety na chyba bellybestfriend jest, tam wpisujesz datę ostatniej miesiączki, datę pierwszej bety i datę drugiej i Ci oblicza wszystko ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dzidn dobry ;)

Jak u was dzisiejsze somopoczicie. ?? Co się tu ciecho zrobiło :)
Ja od 6.10 na nogach bo na u w przychodni z synkiem na badanie krwi (nie pobraly mu bo nie umialy) a w pon bede musiala calkiem sama z nim na 7 isc jeszcze raz.. :( i trzymac go a dzis maz pomagal..
Jakas zmeczona jestem. Co chwile wstawalam w nocy..

Ja od 6.10 na nogach bo na u w przychodni z synkiem na badanie krwi (nie pobraly mu bo nie umialy) a w pon bede musiala calkiem sama z nim na 7 isc jeszcze raz.. :( i trzymac go a dzis maz pomagal..
Jakas zmeczona jestem. Co chwile wstawalam w nocy..
Znam ten bol, moja corka ma wrodzoną niedoczynność tarczycy i od kiedy skonczyła 2 tyg ma badaną krew srednio raz na 3 miesiace. Teraz jest juz spoko, dorosla do tego w koncu 7 lat :D ale poczatki byly straszne, albo wyciskaly jej z pięty, albo z palca. A jak nie umialy sie wkluc to posylali nas na oddzial, takze wiem doskonale co przezywasz :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ten bol, moja corka ma wrodzoną niedoczynność tarczycy i od kiedy skonczyła 2 tyg ma badaną krew srednio raz na 3 miesiace. Teraz jest juz spoko, dorosla do tego w koncu 7 lat :D ale poczatki byly straszne, albo wyciskaly jej z pięty, albo z palca. A jak nie umialy sie wkluc to posylali nas na oddzial, takze wiem doskonale co przezywasz :(

U nas chcieli z glowy to sie nie zgodzilismy.. Synek do hematologa potrzebuje wyniki świeże

U nas chcieli z glowy to sie nie zgodzilismy.. Synek do hematologa potrzebuje wyniki świeże
Z glowy tez sie nie zgadzałam. Jak moja byla mala to jezdzilis do punktu pobran w szpitalu, jak nie umialy jej pobrac to szlysmy na oddzial dzieciecy, tam pielegniarki mialy wprawe. Moze tez masz taka mozliwosc?

Pojde w poniedzislek do przychodni. Inna babka bedzie bo pytalismy.. A jak sie nie uda to pojdziemy bez wynikow i w Akademii Medycznej zleca badanie najwyzej

reklama
Do góry