reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Beta wydaje się ok chodź ja nie robiłam wiec nie do końca się znam ale przyrost ok [emoji6]
Jak dla mnie, bolący brzuch jak na okres to normalny objaw ciazy.. miałam tak w 1 ciazy i teraz tez. Ale dobrze, że sprawdziłaś bo ból bólowi nie równy.. u mnie to po prostu takie pobolewanie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie trochę panikuję, ale nie mam z czym porównać, bo to pierwsza ciąża... ;)

reklama
@Paula1207 znajdź na necie kalkulator bety na chyba bellybestfriend jest, tam wpisujesz datę ostatniej miesiączki, datę pierwszej bety i datę drugiej i Ci oblicza wszystko ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dzidn dobry ;)

Jak u was dzisiejsze somopoczicie. ?? Co się tu ciecho zrobiło :)
Ja od 6.10 na nogach bo na u w przychodni z synkiem na badanie krwi (nie pobraly mu bo nie umialy) a w pon bede musiala calkiem sama z nim na 7 isc jeszcze raz.. :( i trzymac go a dzis maz pomagal..
Jakas zmeczona jestem. Co chwile wstawalam w nocy..

Ja od 6.10 na nogach bo na u w przychodni z synkiem na badanie krwi (nie pobraly mu bo nie umialy) a w pon bede musiala calkiem sama z nim na 7 isc jeszcze raz.. :( i trzymac go a dzis maz pomagal..
Jakas zmeczona jestem. Co chwile wstawalam w nocy..
Znam ten bol, moja corka ma wrodzoną niedoczynność tarczycy i od kiedy skonczyła 2 tyg ma badaną krew srednio raz na 3 miesiace. Teraz jest juz spoko, dorosla do tego w koncu 7 lat :D ale poczatki byly straszne, albo wyciskaly jej z pięty, albo z palca. A jak nie umialy sie wkluc to posylali nas na oddzial, takze wiem doskonale co przezywasz :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ten bol, moja corka ma wrodzoną niedoczynność tarczycy i od kiedy skonczyła 2 tyg ma badaną krew srednio raz na 3 miesiace. Teraz jest juz spoko, dorosla do tego w koncu 7 lat :D ale poczatki byly straszne, albo wyciskaly jej z pięty, albo z palca. A jak nie umialy sie wkluc to posylali nas na oddzial, takze wiem doskonale co przezywasz :(

U nas chcieli z glowy to sie nie zgodzilismy.. Synek do hematologa potrzebuje wyniki świeże

U nas chcieli z glowy to sie nie zgodzilismy.. Synek do hematologa potrzebuje wyniki świeże
Z glowy tez sie nie zgadzałam. Jak moja byla mala to jezdzilis do punktu pobran w szpitalu, jak nie umialy jej pobrac to szlysmy na oddzial dzieciecy, tam pielegniarki mialy wprawe. Moze tez masz taka mozliwosc?

Pojde w poniedzislek do przychodni. Inna babka bedzie bo pytalismy.. A jak sie nie uda to pojdziemy bez wynikow i w Akademii Medycznej zleca badanie najwyzej

reklama
Do góry