reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Nawet mnie nie strasz, ja już drugi tydzień biore ta dopochwowa dwa razy dziennie, bede ja brac caly pierwszy trymestr napewno. Jak narazie żadnych plamień nie mam i mam nadzieje, że tak zostanie.
Najwazniejsze, ze serduszko sie rozwija, wszystko bedzie dobrze :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ze sie tak zapytam.. Uzywasz aplikator?
Mi mowil ze nawet do 16tyg bede musiala brac i tez dwa razy dziennie

reklama
Ja biore luteine pod jezyk ,rowniez dwa razy dziennie . Gorzka to fakt, ale nie przeszkadza mi to bardzo . Biore z uwagi na niski progesteron , u mnie serduszka jeszcze nie bylo , na kolejnej wizycie juz powinno pieknie bic :):):)

Ze sie tak zapytam.. Uzywasz aplikator?
Mi mowil ze nawet do 16tyg bede musiala brac i tez dwa razy dziennie
Nie uzywam. Ginekolog powiedzial, że z aplikatorem.moze boleć przez wrażliwą szyjke
I faktycznie dwa razy uzylam aplikatora, a teraz palucha ;) zreszta na ulotce jest napisane na temat aplikatora w ciazy :)

Ja biore luteine pod jezyk ,rowniez dwa razy dziennie . Gorzka to fakt, ale nie przeszkadza mi to bardzo . Biore z uwagi na niski progesteron , u mnie serduszka jeszcze nie bylo , na kolejnej wizycie juz powinno pieknie bic :):):)
Ja dzisiaj przelozylam wizyte z 29 na 20, to bedzie 9tc od OM. Stwierdzilam, ze tak dlugo jednak nie wytrzymam :D

Nie uzywam. Ginekolog powiedzial, że z aplikatorem.moze boleć przez wrażliwą szyjke
I faktycznie dwa razy uzylam aplikatora, a teraz palucha ;) zreszta na ulotce jest napisane na temat aplikatora w ciazy :)

A ja paluchem nie umiem [emoji14] ale musze sie nauczyc moze aplikatorem podrazniam sobie

A ja paluchem nie umiem [emoji14] ale musze sie nauczyc moze aplikatorem podrazniam sobie
Najlepiej jedna noga podniesiona np położona na jakimś stoleczku ;) kwestia wprawy, na poczatku tez sie meczylam :D bardzo mozliwe, ze podrazniasz, to jednak spory kawałek plastiku.

Moze stad te plamienia?

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Ja dzisiaj przelozylam wizyte z 29 na 20, to bedzie 9tc od OM. Stwierdzilam, ze tak dlugo jednak nie wytrzymam :D

Ja mialam miec wizyte 13 , oczywiscie nie wytrzymalam i polecialam wczesniej :-D
Wiedzialam ze zawiele nie zobacze ale milimetrowy zarodek mi wystarczyl :-D
I teraz mam przyjsc za dwa tygodznie czyli 18 , zleci wiadomo ale mnie pierwsza ciaza sie strasznie dluzyla o teraz jest wcale nie lepiej :-D
Strasznie niecierpliwa jestem :crazy:

Do góry