reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja nie wymiotowałam wcale więc nic mi nie ubyło [emoji23][emoji23]teraz 5 kg na plusie. Czytałam, że najbardziej to początek 3 trymestru się przybiera a później już nie

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Jetkaa no właśnie weź tu sobie odmów jak się chce haha, dla mnie zgubna jest wieczorna tabliczka czekolady[emoji23]ale nie potrafię zjeść kilka kostek. Jak juz zacznę to do końca

U mnie brzuch nie przybiera takich spektakularnych kształtów. Nie wiem, martwi mnie to :(

3jgxskjosc311c31.png

Ja też tak nie mam, czasami coś tam zafaluje na brzuchu. Widocznie Twoja dzidzia jest spokojniejsza i nie chce jej się Wypychac[emoji6]

Hej dziewczynki.
Ja też miałam długi dzień. Ale zaszalałam dla siebie dzisiaj:
Fryzjer i paznokcie zrobione [emoji5] wieczorem spotkaliśmy się z moimi znajomymi i zjadłam carpaccio (wiem, wiem łudzę się, że raz nie zaszkodzi)
taką miałam na nie ochotę, że odpuściłam tę walkę [emoji13]
No i ogólnie padnięta właśnie idę spać.

Mam nadzieje, że się nie rozłożę bo mnie pobolewa trochę gardło i słabo się czuje ogólnie [emoji21][emoji20][emoji21]

@Jetkaa mega ujęcie [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jetkaa bo kojarzę ze chyba rozważałas oddanie krwi pepowinowej do użytku publicznego? U nas na szkole rodzenia była ostatnio pani z banku krwi i wiadomo wciskała ten swój pakiet i zachwalała ze cała rodzina może korzystać jakby co bo znacznie łatwiej o zgodność niż np ze szpikiem. I ze taka szkoda ze się to dobro marnuje jako odpad biologiczny bo tyle chorób leczy. Potem z jeszcze jedna dziewczyna (obie jesteśmy zapisane w DKMS, wiec nas to ruszyło) spytaliśmy ja ok co jak ktoś nie chce sam bankowac krwi tylko oddać do tego banku publicznego.
No i nie można. [emoji849]
Są tylko 2 szpitale w Warszawie które to robią i tylko jeśli urodzi się w którymś z nich to można oddać ta krew.
Bez sensu.

Ja glukozę robiłam wczoraj ale trafiłam na bardzo miła pielęgniarkę która udostępniła mi jeden gabinet (akurat nie był używany) i sobie leżałam na kozetce z książką [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O rany, jak mi się ostatnio źle śpi, większość nocy przewracam się z boku na bok, a że brzuch mam pokaźnych rozmiarów to nie jest to proste, generalnie w każdej pozycji jest mi niewygodnie . Oby te trzy miesiące szybko zlecialy

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Ja za to dopiero wstałam, ale usunęłam koło 5 nad ranem, przez ten twardniejący brzuch

Do góry