reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja nie wymiotowałam wcale więc nic mi nie ubyło [emoji23][emoji23]teraz 5 kg na plusie. Czytałam, że najbardziej to początek 3 trymestru się przybiera a później już nie

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Jetkaa no właśnie weź tu sobie odmów jak się chce haha, dla mnie zgubna jest wieczorna tabliczka czekolady[emoji23]ale nie potrafię zjeść kilka kostek. Jak juz zacznę to do końca

U mnie brzuch nie przybiera takich spektakularnych kształtów. Nie wiem, martwi mnie to :(

3jgxskjosc311c31.png

Ja też tak nie mam, czasami coś tam zafaluje na brzuchu. Widocznie Twoja dzidzia jest spokojniejsza i nie chce jej się Wypychac[emoji6]

Hej dziewczynki.
Ja też miałam długi dzień. Ale zaszalałam dla siebie dzisiaj:
Fryzjer i paznokcie zrobione [emoji5] wieczorem spotkaliśmy się z moimi znajomymi i zjadłam carpaccio (wiem, wiem łudzę się, że raz nie zaszkodzi)
taką miałam na nie ochotę, że odpuściłam tę walkę [emoji13]
No i ogólnie padnięta właśnie idę spać.

Mam nadzieje, że się nie rozłożę bo mnie pobolewa trochę gardło i słabo się czuje ogólnie [emoji21][emoji20][emoji21]

@Jetkaa mega ujęcie [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jetkaa bo kojarzę ze chyba rozważałas oddanie krwi pepowinowej do użytku publicznego? U nas na szkole rodzenia była ostatnio pani z banku krwi i wiadomo wciskała ten swój pakiet i zachwalała ze cała rodzina może korzystać jakby co bo znacznie łatwiej o zgodność niż np ze szpikiem. I ze taka szkoda ze się to dobro marnuje jako odpad biologiczny bo tyle chorób leczy. Potem z jeszcze jedna dziewczyna (obie jesteśmy zapisane w DKMS, wiec nas to ruszyło) spytaliśmy ja ok co jak ktoś nie chce sam bankowac krwi tylko oddać do tego banku publicznego.
No i nie można. [emoji849]
Są tylko 2 szpitale w Warszawie które to robią i tylko jeśli urodzi się w którymś z nich to można oddać ta krew.
Bez sensu.

Ja glukozę robiłam wczoraj ale trafiłam na bardzo miła pielęgniarkę która udostępniła mi jeden gabinet (akurat nie był używany) i sobie leżałam na kozetce z książką [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O rany, jak mi się ostatnio źle śpi, większość nocy przewracam się z boku na bok, a że brzuch mam pokaźnych rozmiarów to nie jest to proste, generalnie w każdej pozycji jest mi niewygodnie . Oby te trzy miesiące szybko zlecialy

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Ja za to dopiero wstałam, ale usunęłam koło 5 nad ranem, przez ten twardniejący brzuch

Do góry