reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny :) widze ze większość korzystała z ładnego dzionka :) ja tez trochę porządków zrobiłam w szafie i spacer długi z psami i ukochanym :) jutro biorę się za szafę małego , już czas układać powoli ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie wlasnie zmiana pogody na poczatku typowo barowa a teraz zasypalo sniegiem na tyle ze jutro spokojnie sanki mozna wyciagac i spacerowac:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas dzisiaj dosyć wiosennie było , słoneczko i ciepło ;) ale słyszałam ze ma być jeszcze zima w tym roku :(

Ale pokazał Ci gin, że między nogami nic nie ma?? Bo mojej kuzynkce mówiono że chłopak, koło 22 tyg że dziewczynka a teraz okazało się że chłopak na 100%. Chyba pepowina zakryła siusiaka, ale na następnej wizycie się tak ułożyło, że na usg było widać jajeczka.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
W 16 tyg bylo cos widac miedzy nozkami i mowil ze to chlopak w 20tyg moj gin powiedzial ze siusiaka nie widzi a w 24tyg powiedzial ze widzi ziarenko kawy hehe :) wiec zostaje dziewczynka:)

U nas w gorach Masakraa co sie dzieje spadl snieg a nie kazdy potrafi jezdzic po takiej slizgawce i tak stromo i pelno wypadkow i wogole :\

Na mnie zas zadzialalo brak slonca i padający snieg :)

No to już nie powinno Ci się zmienić jeśli na usg nie było siusiaka[emoji3]u Nas od razu na połowkowych powiedział, że między nogami nic nie ma więc zostaje tak jak było, dziewczynka [emoji6]

Moj mi dogodzil :) zamowil mi duzego burgera z serem mmm;) kiedys jadlam polowe a teraz bez problemu zjem całego hehe:)

I takiego mężczyzne to można na rękach nosić haha[emoji23]u nas już też ma pogoda się popsuć...trzeba się ograniczać z jedzeniem, bo teraz mam taki apetyt że aż się boję jak będę wyglądać w maju haha

Hej dziewczyny :) widze ze większość korzystała z ładnego dzionka :) ja tez trochę porządków zrobiłam w szafie i spacer długi z psami i ukochanym :) jutro biorę się za szafę małego , już czas układać powoli ;)

Ja narazie kompletuje ciuszki dla Małej :) chyba dopiero zacznę pod koniec marca prać, prasować i układać. Jakoś nie mam do tego weny narazie [emoji23]

reklama
I takiego mężczyzne to można na rękach nosić haha[emoji23]u nas już też ma pogoda się popsuć...trzeba się ograniczać z jedzeniem, bo teraz mam taki apetyt że aż się boję jak będę wyglądać w maju haha

A ile przytylas juz? Ojj tam jak sie chce to ciezko sobie odmowic hehe:) ja na szczęście jestem okolo 3kg na plusie :) ale dlatego ze w 1 trymestrze duzo spadlam z wagi bo wymiotowalam:\ w 1 ciazy 20kg na plusie hehe ale szybko wrocilam do swojej kg:)

Do góry