reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny :) widze ze większość korzystała z ładnego dzionka :) ja tez trochę porządków zrobiłam w szafie i spacer długi z psami i ukochanym :) jutro biorę się za szafę małego , już czas układać powoli ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie wlasnie zmiana pogody na poczatku typowo barowa a teraz zasypalo sniegiem na tyle ze jutro spokojnie sanki mozna wyciagac i spacerowac:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas dzisiaj dosyć wiosennie było , słoneczko i ciepło ;) ale słyszałam ze ma być jeszcze zima w tym roku :(

Ale pokazał Ci gin, że między nogami nic nie ma?? Bo mojej kuzynkce mówiono że chłopak, koło 22 tyg że dziewczynka a teraz okazało się że chłopak na 100%. Chyba pepowina zakryła siusiaka, ale na następnej wizycie się tak ułożyło, że na usg było widać jajeczka.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
W 16 tyg bylo cos widac miedzy nozkami i mowil ze to chlopak w 20tyg moj gin powiedzial ze siusiaka nie widzi a w 24tyg powiedzial ze widzi ziarenko kawy hehe :) wiec zostaje dziewczynka:)

U nas w gorach Masakraa co sie dzieje spadl snieg a nie kazdy potrafi jezdzic po takiej slizgawce i tak stromo i pelno wypadkow i wogole :\

Na mnie zas zadzialalo brak slonca i padający snieg :)

No to już nie powinno Ci się zmienić jeśli na usg nie było siusiaka[emoji3]u Nas od razu na połowkowych powiedział, że między nogami nic nie ma więc zostaje tak jak było, dziewczynka [emoji6]

Moj mi dogodzil :) zamowil mi duzego burgera z serem mmm;) kiedys jadlam polowe a teraz bez problemu zjem całego hehe:)

I takiego mężczyzne to można na rękach nosić haha[emoji23]u nas już też ma pogoda się popsuć...trzeba się ograniczać z jedzeniem, bo teraz mam taki apetyt że aż się boję jak będę wyglądać w maju haha

Hej dziewczyny :) widze ze większość korzystała z ładnego dzionka :) ja tez trochę porządków zrobiłam w szafie i spacer długi z psami i ukochanym :) jutro biorę się za szafę małego , już czas układać powoli ;)

Ja narazie kompletuje ciuszki dla Małej :) chyba dopiero zacznę pod koniec marca prać, prasować i układać. Jakoś nie mam do tego weny narazie [emoji23]

reklama
I takiego mężczyzne to można na rękach nosić haha[emoji23]u nas już też ma pogoda się popsuć...trzeba się ograniczać z jedzeniem, bo teraz mam taki apetyt że aż się boję jak będę wyglądać w maju haha

A ile przytylas juz? Ojj tam jak sie chce to ciezko sobie odmowic hehe:) ja na szczęście jestem okolo 3kg na plusie :) ale dlatego ze w 1 trymestrze duzo spadlam z wagi bo wymiotowalam:\ w 1 ciazy 20kg na plusie hehe ale szybko wrocilam do swojej kg:)

Do góry