reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
5kg na plusie na tym etapie to nie duzo ) więc spokojnie@Jetkaa no właśnie weź tu sobie odmów jak się chce haha, dla mnie zgubna jest wieczorna tabliczka czekolady[emoji23]ale nie potrafię zjeść kilka kostek. Jak juz zacznę to do końca
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak kupuje czekolade to 1 dla mnie bo zjem cala. A druga dla mojego D zeby zjesc razem z nim hehe wiec tez kawalka nie zjem tylko cala tabliczke choc ostatnio mi przeszło na slodkie, teraz bardziej jogurty cieple zupy
@Gosika88, ja na bebi i na hipp i fajne rzeczy przyszły [emoji6]
Ja nie jestem zwolennikiem szczepień.. syn nie dostał nic dodatkowego, a obowiązkowe też nie wszystkie. Jak dokładają coś nowego to ja jestem przerażona.. teraz będziemy mieć ciężki temat przy drugim.. mój mąż też się szczepień boi.. temat rzeka i każdy ma swoje zdanie także nie chce się na ten temat rozpisywać [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja nie jestem zwolennikiem szczepień.. syn nie dostał nic dodatkowego, a obowiązkowe też nie wszystkie. Jak dokładają coś nowego to ja jestem przerażona.. teraz będziemy mieć ciężki temat przy drugim.. mój mąż też się szczepień boi.. temat rzeka i każdy ma swoje zdanie także nie chce się na ten temat rozpisywać [emoji6]
Gosika88
Ulotki standardowo i taka szmatke-przytulanke z minky. Jak dają darmo to bioręA co tam masz? Bo mi 4lata temu przysłali w sumie śmieci hihi
@szczesliwa66 tak weszły do obowiązujących szczepień
MB91
Ulotki standardowo i taka szmatke-przytulanke z minky. Jak dają darmo to biorę
Dokładnie - to samo dostałam [emoji39]
Ja jestem przeciwnikiem szczepień - boje się ich. Zobaczymy jak będzie z Zuzą
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kamilaasami
Mb a czego się boisz ? Tak z ciekawości oczywiście pytam ... Bo dla mnie nie szczepić dziecka to abstrakcja więc chciałabym tak chociaż troszkę próbować zrozumieć. Ja synka szczepiłam, ale płatnymi i sobie bardzo chwale. Na pneumokoki i rota też szczepiłam bo wiedziałam że będzie żłobkowy. Teraz corcie też będę szczepic identycznie. Jeszcze się tymi pneumo darmowymi nie interesowałam ale mam znajoma w sanepidzie zajmująca się powikłaniami poszczepiennymi i zapytam co lepiej wziąć i to wybiorę bez względu na koszt. Zawsze becikowe można na to przeznaczyć.
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
agatenka33
Jestem po glukozie, wypilam ok ale zmulona dalej jestem, ogarne cos domek i jakies przekaskina wieczor dla rodzinki i leze z nogami do gory. Jakos ta druga ciaza dla mnie lepsza pod tym wzgledem ze bardziej lajtowo podchodze do obowiazkow domowych powoli bez stresu i tez sie zrobi, wazne zeby mi sie chcialo. Ja szczepilam wszystkimi bezplatnymi radzilam sie kilku osob a przekonala mnie kuzynka co pefagogike wczesnoszkolna studiowala, dawala przyklady ze te dodatkowe wlasnie nie do konca przebadane, a to.co ogolne juz tak.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
caltha
To widzę poskąpili. Szkoda dane udostępniaćDokładnie - to samo dostałam [emoji39]
Ja jestem przeciwnikiem szczepień - boje się ich. Zobaczymy jak będzie z Zuzą
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś 90dni do końca
Załączniki
reklama
@caltha, moje dane i tak już mają bo przy Kubie zakładałam konto więc już po fakcie [emoji23] z hipp dostałam chusteczki nawilżające, plakietkę do auta i takie tam ulotkowe pierdoły [emoji6]
Co do szczepień to tak jak pisze @Jetkaa, ja nikogo nie osądzam i boli mnie jak ktoś krytukuje osoby decydujące się na brak szczepień. Są kraje w których jest dobrowolność wyboru i epidemii nie mają. Chciałabym właśnie taką dobrowolność. Mam znajomą, która świadomie nie szczepi dwóch synów i naprawdę okazy zdrowia.. znam przypadki i w jedna i w druga stronę.. sama się waham.. na pewno będę przedłużać ile się da.. w Skandynawii pierwszą dawkę szczepienia dziecko dostaje po ukończonym 3 miesiącu życia, a u nas ładują już w pierwszej dobie.. to mnie naprawdę zastanawia i przeraża.. syna mam alergika, z AZS i czasem naprawdę nachodzą mnie myśli, jakby to było gdybym go nie zaszczepiła.. ja mam straszy mętlik w głowie [emoji53]
Co do szczepień to tak jak pisze @Jetkaa, ja nikogo nie osądzam i boli mnie jak ktoś krytukuje osoby decydujące się na brak szczepień. Są kraje w których jest dobrowolność wyboru i epidemii nie mają. Chciałabym właśnie taką dobrowolność. Mam znajomą, która świadomie nie szczepi dwóch synów i naprawdę okazy zdrowia.. znam przypadki i w jedna i w druga stronę.. sama się waham.. na pewno będę przedłużać ile się da.. w Skandynawii pierwszą dawkę szczepienia dziecko dostaje po ukończonym 3 miesiącu życia, a u nas ładują już w pierwszej dobie.. to mnie naprawdę zastanawia i przeraża.. syna mam alergika, z AZS i czasem naprawdę nachodzą mnie myśli, jakby to było gdybym go nie zaszczepiła.. ja mam straszy mętlik w głowie [emoji53]