reklama
@Gosika88, ja obracam się w nocy na trzy razy Haha [emoji23] co do szumisia główki to chyba tak jak piszesz.. dlatego ja zrezygnowałam.. kupuje owieczkę chicco z projektorem
Ja mam chyba syndrom wicia gniazda [emoji23] najpierw remont w naszym pokoju, a teraz zmieniam u syna [emoji38] miała być tylko zmiana regału a mąż od rana jeździ z meblami po mieszkaniu bo chce zmienić ustawienie [emoji85][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam chyba syndrom wicia gniazda [emoji23] najpierw remont w naszym pokoju, a teraz zmieniam u syna [emoji38] miała być tylko zmiana regału a mąż od rana jeździ z meblami po mieszkaniu bo chce zmienić ustawienie [emoji85][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
szczesliwa66
Fanka BB :)
Dziewczyny mi tez zle spac caly czas sie przewracam z boku na bok. A maly tak czesto ma czkawke. Ja juz do szpitala jestem gotowa teraz dla malego kupuje i kompletuje wszystko jeszcze 2,5 miesiaca tak bym chciala zeby to bylo juz
szczesliwa66
Slyszalyscie ze szczepionka na pneumokoki jest darmowa od 2017r?
Tylko czytalam ze to jakas badziewna szczepionka taka co prawie wogole nie chroni. Ja szczepilam corke na pneumokoki ale w 2015r ale tylko dlatego ze byla wczesniakiem i miala za darmo.
Tylko czytalam ze to jakas badziewna szczepionka taka co prawie wogole nie chroni. Ja szczepilam corke na pneumokoki ale w 2015r ale tylko dlatego ze byla wczesniakiem i miala za darmo.
caltha
A co tam masz? Bo mi 4lata temu przysłali w sumie śmieci hihiKtóra z was rejestrowała się w bebi klubie itp? Po tygodniu przyszły mi gratisy, aż jestem miło zaskoczona, że tak szybko. Jeszcze czekam na trójkąt naklejkę do samochodu.
@szczesliwa66 tak weszły do obowiązujących szczepień
reklama
Jetkaa
Hej dziewczyny milego weekendu
Link do: mono ja jednak nie oddaje krwi pepowinowej duzo poczytalam i podczas porodu nie chce myslec o tej krwi tylko skupić sie na dziecku i porodzie. Jakos po zastanowieniu nie chce oddac..
szczesliwa66 my szczepilismy ale prywatnie synka na pneumokoki.. Jezeli faktycznie od 2017 jest zadarmo i jakis badziew ja na pewno ryzykować nie będę.. Bo mojego synka szczepimy prywatnie w sensie ze nie jest kuty3 razy tylko raz od urodzenia placimy.. I wole tez zaplacic i miec pewnosc..
Link do: mono ja jednak nie oddaje krwi pepowinowej duzo poczytalam i podczas porodu nie chce myslec o tej krwi tylko skupić sie na dziecku i porodzie. Jakos po zastanowieniu nie chce oddac..
szczesliwa66 my szczepilismy ale prywatnie synka na pneumokoki.. Jezeli faktycznie od 2017 jest zadarmo i jakis badziew ja na pewno ryzykować nie będę.. Bo mojego synka szczepimy prywatnie w sensie ze nie jest kuty3 razy tylko raz od urodzenia placimy.. I wole tez zaplacic i miec pewnosc..