reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja tez ostatnio patrzylam na książeczkę ciazy w 1 ciazy, i na tym etapie z synem bylam 10kg na + a teraz jestem tylko 3,5na +
Więc duzo nieprzytylam teraz :) roznica jest ogromna miedzy ciazami moimi:) ale brzuszek ma mniej wiecej ten sam kształt:)

Oo tak plecy daly mi w kosc:\ do takiego stopnia ze z bólu mi było niedobrze:\

reklama
@kamilaasami daj znać co i jak :)

@nknatalia a podobno właśnie błogosławiony... Ehh... ja się pocieszam, że już tam mało zostało [emoji4] Ale z drugiej strony to „mało” to ponoć najcięższy czas w ciąży (nie wiem jak to się będzie miało do tego, że przez pierwsze miesiące było mi cały czas niedobrze - nawet w nocy) afuuu[emoji21][emoji13]

@Angela3aa Hihi... ja zaraz zjem do kawki wiśnie w czekoladzie[emoji3] Dla mnie mogłoby nie istnieć nic innego jak słony żółty ser, jabłka i słodycze [emoji5]

@mono gratuluje 100dn [emoji39] Fajną masz apke - co to? Nie denerwuj się, z serduszkiem na pewno wszystko jest ok [emoji5]

@Jetkaa a jeśli można wiedzieć ile w ogóle przytyłaś w 1 ciąży?? Szybko to zrzuciłaś później?

A co do plecków / ja już nawet nie mówię. Powoli się przyzwyczajam do bólu.

Moja mała dzisiaj spokojnie sobie buszuje - mam nadzieje, że się odwróci do wizyty już.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Wyszłam że szpitala! Po kolejnej serii badań okazało się że wyciek wp się zaczopował i AFI nadal ok 11 :) bardzo jestem szczęśliwa. Dostałam L4 do końca ciąży, zakaz wysiłku i nakaz leżenia w domu (bo dziurka nadal może się otworzyć). Nie wytrzymałam i byłam już w Jysk'u ;P

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Wyszłam że szpitala! Po kolejnej serii badań okazało się że wyciek wp się zaczopował i AFI nadal ok 11 :) bardzo jestem szczęśliwa. Dostałam L4 do końca ciąży, zakaz wysiłku i nakaz leżenia w domu (bo dziurka nadal może się otworzyć). Nie wytrzymałam i byłam już w Jysk'u ;P

Świetne wieści !!!! [emoji5] Wiedziałam, że będzie wszystko dobrze [emoji3] Ale nie szalej - serio Nan oszczędzaj się !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę, że chyba częściowo kamień spadł z serca :) dużo wypoczywaj i będzie wszystko dobrze :)

3jgxskjosc311c31.png

reklama
@kamilaasami daj znać co i jak :)

@nknatalia a podobno właśnie błogosławiony... Ehh... ja się pocieszam, że już tam mało zostało [emoji4] Ale z drugiej strony to „mało” to ponoć najcięższy czas w ciąży (nie wiem jak to się będzie miało do tego, że przez pierwsze miesiące było mi cały czas niedobrze - nawet w nocy) afuuu[emoji21][emoji13]

@Angela3aa Hihi... ja zaraz zjem do kawki wiśnie w czekoladzie[emoji3] Dla mnie mogłoby nie istnieć nic innego jak słony żółty ser, jabłka i słodycze [emoji5]

@mono gratuluje 100dn [emoji39] Fajną masz apke - co to? Nie denerwuj się, z serduszkiem na pewno wszystko jest ok [emoji5]

@Jetkaa a jeśli można wiedzieć ile w ogóle przytyłaś w 1 ciąży?? Szybko to zrzuciłaś później?

A co do plecków / ja już nawet nie mówię. Powoli się przyzwyczajam do bólu.

Moja mała dzisiaj spokojnie sobie buszuje - mam nadzieje, że się odwróci do wizyty już.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wazylam 52kg przed a do porodu mialam 72 kg..:) czyli 20kg na plusie bylam.. I zrzucilam do 2 miesiecy po porodzie . i zrzucilam praktycznie wszystkie kg co przytylam w ciazy :) i wrocilam do swojej wagi:) także po mnie nie bylo widac ze mam dzirckozero brzuszka, zero rozstępów na brzuszku. Mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie :)

Do góry