reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja tez ostatnio patrzylam na książeczkę ciazy w 1 ciazy, i na tym etapie z synem bylam 10kg na + a teraz jestem tylko 3,5na +
Więc duzo nieprzytylam teraz :) roznica jest ogromna miedzy ciazami moimi:) ale brzuszek ma mniej wiecej ten sam kształt:)

Oo tak plecy daly mi w kosc:\ do takiego stopnia ze z bólu mi było niedobrze:\

reklama
@kamilaasami daj znać co i jak :)

@nknatalia a podobno właśnie błogosławiony... Ehh... ja się pocieszam, że już tam mało zostało [emoji4] Ale z drugiej strony to „mało” to ponoć najcięższy czas w ciąży (nie wiem jak to się będzie miało do tego, że przez pierwsze miesiące było mi cały czas niedobrze - nawet w nocy) afuuu[emoji21][emoji13]

@Angela3aa Hihi... ja zaraz zjem do kawki wiśnie w czekoladzie[emoji3] Dla mnie mogłoby nie istnieć nic innego jak słony żółty ser, jabłka i słodycze [emoji5]

@mono gratuluje 100dn [emoji39] Fajną masz apke - co to? Nie denerwuj się, z serduszkiem na pewno wszystko jest ok [emoji5]

@Jetkaa a jeśli można wiedzieć ile w ogóle przytyłaś w 1 ciąży?? Szybko to zrzuciłaś później?

A co do plecków / ja już nawet nie mówię. Powoli się przyzwyczajam do bólu.

Moja mała dzisiaj spokojnie sobie buszuje - mam nadzieje, że się odwróci do wizyty już.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Wyszłam że szpitala! Po kolejnej serii badań okazało się że wyciek wp się zaczopował i AFI nadal ok 11 :) bardzo jestem szczęśliwa. Dostałam L4 do końca ciąży, zakaz wysiłku i nakaz leżenia w domu (bo dziurka nadal może się otworzyć). Nie wytrzymałam i byłam już w Jysk'u ;P

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Wyszłam że szpitala! Po kolejnej serii badań okazało się że wyciek wp się zaczopował i AFI nadal ok 11 :) bardzo jestem szczęśliwa. Dostałam L4 do końca ciąży, zakaz wysiłku i nakaz leżenia w domu (bo dziurka nadal może się otworzyć). Nie wytrzymałam i byłam już w Jysk'u ;P

Świetne wieści !!!! [emoji5] Wiedziałam, że będzie wszystko dobrze [emoji3] Ale nie szalej - serio Nan oszczędzaj się !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę, że chyba częściowo kamień spadł z serca :) dużo wypoczywaj i będzie wszystko dobrze :)

3jgxskjosc311c31.png

reklama
@kamilaasami daj znać co i jak :)

@nknatalia a podobno właśnie błogosławiony... Ehh... ja się pocieszam, że już tam mało zostało [emoji4] Ale z drugiej strony to „mało” to ponoć najcięższy czas w ciąży (nie wiem jak to się będzie miało do tego, że przez pierwsze miesiące było mi cały czas niedobrze - nawet w nocy) afuuu[emoji21][emoji13]

@Angela3aa Hihi... ja zaraz zjem do kawki wiśnie w czekoladzie[emoji3] Dla mnie mogłoby nie istnieć nic innego jak słony żółty ser, jabłka i słodycze [emoji5]

@mono gratuluje 100dn [emoji39] Fajną masz apke - co to? Nie denerwuj się, z serduszkiem na pewno wszystko jest ok [emoji5]

@Jetkaa a jeśli można wiedzieć ile w ogóle przytyłaś w 1 ciąży?? Szybko to zrzuciłaś później?

A co do plecków / ja już nawet nie mówię. Powoli się przyzwyczajam do bólu.

Moja mała dzisiaj spokojnie sobie buszuje - mam nadzieje, że się odwróci do wizyty już.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wazylam 52kg przed a do porodu mialam 72 kg..:) czyli 20kg na plusie bylam.. I zrzucilam do 2 miesiecy po porodzie . i zrzucilam praktycznie wszystkie kg co przytylam w ciazy :) i wrocilam do swojej wagi:) także po mnie nie bylo widac ze mam dzirckozero brzuszka, zero rozstępów na brzuszku. Mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie :)

Do góry