reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Wazylam 52kg przed a do porodu mialam 72 kg..:) czyli 20kg na plusie bylam.. I zrzucilam do 2 miesiecy po porodzie . i zrzucilam praktycznie wszystkie kg co przytylam w ciazy :) i wrocilam do swojej wagi:) także po mnie nie bylo widac ze mam dzirckozero brzuszka, zero rozstępów na brzuszku. Mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie :)

No to ogólnie powiem Tobie, że super [emoji1362][emoji41][emoji1362][emoji41]
Mam nadzieje, że ja podobnie będę mogła napisać we wrześniu [emoji39][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to ogólnie powiem Tobie, że super [emoji1362][emoji41][emoji1362][emoji41]
Mam nadzieje, że ja podobnie będę mogła napisać we wrześniu [emoji39][emoji23]

Mi sie wydaje ze dużo zalezy od skory, czy jest podatna na rozciaganie i ogolnie od roznych czynnikow bo moja szwagierka tez przytyla 20kg i pomimo ze chodzila na silke został jej brzuszek tzn skora jej zwisa :\

Wiadomo ze kazda kobieta by chciała wrócić do ciala sprzed ciazy.ale wiadomo ciaza to jest poświęcenie :)

Mi sie wydaje ze dużo zalezy od skory, czy jest podatna na rozciaganie i ogolnie od roznych czynnikow bo moja szwagierka tez przytyla 20kg i pomimo ze chodzila na silke został jej brzuszek tzn skora jej zwisa :\

Wiadomo ze kazda kobieta by chciała wrócić do ciala sprzed ciazy.ale wiadomo ciaza to jest poświęcenie :)

Ja kiedyś ważyłam 94 kg... [emoji849] Jakieś 4 lata temu niecałe. Zawzięłam się i schudłam do 57 kg[emoji3] Nie zwisała jako tako mi skóra bo dbałam o to mega i spędzałam codziennie przynajmniej godzinę na silowni[emoji41] I tak było cały czas przez 3 lata, do chwili kiedy lekarz nie zabronił mi ćwiczyć przy plamieniach... każdy kg w górę to katorga, ale wiem, że to dla dobra dziecka i że organizm wie co robi. Mam tendencje do tycia, ale fakt faktem, że jak się pilnuje to utrzymuje wagę. Więc ciąża niech będzie chwilą słabości a po połogu od razu biorę się za siebie [emoji5] mam nadzieje, że skoro już tyle ważyłam i nie miałam rozstępów to teraz w ciąży też mi się nie pojawią [emoji39]

Ja kiedyś ważyłam 94 kg... [emoji849] Jakieś 4 lata temu niecałe. Zawzięłam się i schudłam do 57 kg[emoji3] Nie zwisała jako tako mi skóra bo dbałam o to mega i spędzałam codziennie przynajmniej godzinę na silowni[emoji41] I tak było cały czas przez 3 lata, do chwili kiedy lekarz nie zabronił mi ćwiczyć przy plamieniach... każdy kg w górę to katorga, ale wiem, że to dla dobra dziecka i że organizm wie co robi. Mam tendencje do tycia, ale fakt faktem, że jak się pilnuje to utrzymuje wagę. Więc ciąża niech będzie chwilą słabości a po połogu od razu biorę się za siebie [emoji5] mam nadzieje, że skoro już tyle ważyłam i nie miałam rozstępów to teraz w ciąży też mi się nie pojawią [emoji39]

Gratuluje Ci tej wytrwałości :) ee to po ciąży napewno dasz rade pozbyc sie zbednych kg :) skoro juz tyle przeszlas :)

Ja po wizycie TSH super spadlo:) ale musze nadal brac Letrox 150mg..
Załapałam chyba grype żołądkowa:\ u mamy będąc strasznie sie zle czulam :\ naciagalo mnie , brzuch boli, odbija mi sie i biegunka :\ musialam sie przespać ale nic nie przeszlo.. A jutro ginekolog mam nadzieje ze w nocy bedzie ok :\

Ja po wizycie TSH super spadlo:) ale musze nadal brac Letrox 150mg..
Załapałam chyba grype żołądkowa:\ u mamy będąc strasznie sie zle czulam :\ naciagalo mnie , brzuch boli, odbija mi sie i biegunka :\ musialam sie przespać ale nic nie przeszlo.. A jutro ginekolog mam nadzieje ze w nocy bedzie ok :\

Kurczę coś jest z tym wirusem. Wszędzie naokoło tylko słychać o grupie żołądkowej... [emoji21]

Dobrze, że TSH ma tendencje spadkową [emoji3] To dobra wiadomość [emoji16]

Ja spakowana już jestem [emoji6] O 4 pobudka i trasa do Warszawy a później do rodziców trochę im pośmierdzieć w Wielkopolsce [emoji39]

1517430807-ae2f0dd42b3e9475-aaaaaa.jpeg

/ zastanawiam się nad kupnem. Mało miejsca zajmuje to raz, a dwa to my ciagle jeździć będziemy po Polsce do dziadków więc w podróży się przyda. Ma któraś z Was może ? [emoji848][emoji4]

Dzień dobry
Jakoś pusto tu wczoraj było, mnie wczoraj pół dnia głowa bolała do tego jeszcze mój M jakiś chory też się robi dobija mnie ta pogoda już bym chciała wiosnę...

Mnie glukoza dopiero czeka zobaczę jak mi pójdzie ostatnio jak to piłam to tragedii nie było zobaczymy teraz na pewno biorę ze sobą wodę niegazowaną

U mnie w poprzedniej ciąży na koniec było 11kg, teraz na ostatniej wizycie miałam 1,5kg na plus także się cieszę bo mi ciężko zrzucić cokolwiek wiec może się uda przybrać nie więcej jak te 11kg

reklama
Dziewczynki idę na pogrzeb.. koleżanka bardzo bliska przedwczoraj urodziła martwe dziecko.... 37 tydz ciąży... Kochane dajcie o siebie i sprawdzajcie wszystko co Was niepokoi... dajcie mi siły żebym to przetrwała...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry