kamilaasami
Fanka BB :)
Już czekam w kolejce ... Jestem 4ta chociaż lekarz jest od 10 jeśli nie ma poślizgu [emoji13] porażka
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny no ja juz dzis mozna powiedziec w miare doszlam do siebie, moj maluszek w brzuszku wczoraj tak buszowal przez caly dzien, doslownie non stop ze az sie balam czy sie tam nie poplatal np. pepowona, na wizycie musze sie podpytac jak to jest.
Cukier mam zamiar zrobic w sobote, zobaczymy jak pojdzie, jak nie bardzo mam tydzien na powtorke, u nas ślicznie od rana świeci słońce ale na zewnatrz jeszcze nie bylam, dzis ide sie konsultowac okulistycznie co do porodu sn., pozdrawiam Was wszystkie, udanych wizyt, niezapomnianych wrażeń z brzuszków.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Już czekam w kolejce ... Jestem 4ta chociaż lekarz jest od 10 jeśli nie ma poślizgu [emoji13] porażka