reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Weźcie na badanie glukozy wodę niegazowana, po wypiciu tego świństwa warto wypłukać usta. A kilka łyków nie zmieni wyniku.

Dzień dobry ;)

Cześć dziewczyny no ja juz dzis mozna powiedziec w miare doszlam do siebie, moj maluszek w brzuszku wczoraj tak buszowal przez caly dzien, doslownie non stop ze az sie balam czy sie tam nie poplatal np. pepowona, na wizycie musze sie podpytac jak to jest.
Cukier mam zamiar zrobic w sobote, zobaczymy jak pojdzie, jak nie bardzo mam tydzien na powtorke, u nas ślicznie od rana świeci słońce ale na zewnatrz jeszcze nie bylam, dzis ide sie konsultowac okulistycznie co do porodu sn., pozdrawiam Was wszystkie, udanych wizyt, niezapomnianych wrażeń z brzuszków.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Daj znać jak poszło u okulisty [emoji3] Ja jutro jadę do Warszawy do swojego szpitala, bo muszę w końcu ustalić z lekarzem prowadzącym, czy będę mogła rodzic SN (a bardzo chce) i przede wszystkim czy zezwolą mi na karmienie piersią. Szczerze to nie wyobrażam sobie małej od początku na mm dlatego rozważam nawet odstawienie leków na czas karmienia. Ale to muszę się dowiedzieć co wtedy mi grozi [emoji20][emoji21] Także ja o 5:30 jutro ruszam na wycieczkę do Warszawy [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej.
@MB91 przybij pięć ja tak samo nie mogłam zasnąć.
Mała z zaśnięciem robi nam takie cyrki a rano wstać nie może.
@Katherine ja w pierwszej ciąży jak trafiłam na patologie to obgryzalam lakier bo dziewczyny na pokoju też mi powiedziały że nie można, po paznokciach ponoć widać najlepiej czy coś Ci jest i dlatego. Jedna dziewczyna przyszła z hybrydami nogi i ręce i nic nie powiedzli, pewnie zależy co komu i może do porodu to byłby problem, tylko dla swojego bezpieczeństwa bym nie pomalowała.
@ANGELA też muszę iść na to paskudztwo, odkładam to narazie, to siedzenie bezczynne mnie wkurza.
Kurczę, ja od grudnia nie mogę się wykaraskać z przeziębieniem jak nie kaszel, katar, gardło i tak w kółko.
Na dodatek ciągle rani chrząkam flegmą trochę mnie to martwi muszę iść znowu na osłuchanie.
Wczoraj byłam wypróbować nowego fryzjera i nawet blond jej wyszedł ale taki naturalny.
W następną sobotę idziemy na karnawałową, kupiłam nawet sukienkę i porażka na brzuchu super ale na plecach nie mogę zamka dopiąć, kupiłam kawałek gumy i będę kombinować, podoba mi się bo ładnie brzuszek okala ale odbiega od zdjęcia na necie ze strony której zamawiałam ale może być.
Zastanawiam się czy wytrzyman na tej imprezie dzisiaj spałam z nogami na poduszce bo mnie bolały, jak nie kręgosłup to nogi.
Mam tyle dolegliwość w tej ciąży, że mam dość:-( czuję stara i schorowana. Stan błogosławiony.... Hmmm

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

@MB91 ale jak myślałam ze nie zjem już słodkiego dzisiaj tak właśnie zjadłam batonika :) jednak czekolada to inny lepszy cukier :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@nknatalia ja tez odkładałam ale już musiałam iść :) a co do „ stanu błogosławionego „ to tez mam problemy z kręgosłupem , nie mogę spać w nocy , ostatnio trochę chorowałam (ale na szczęście syrop z cebuli i czosnku pomógł wiec polecam ).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny:)
W nocy przeszlam koszmar z kręgosłupem, tak mnie pali bolal:\ nie moglam się ulozyc nie spalam do 3 w nocy.
Z tego bolu krecilo mi się w glowie i bylo mi nie dobrze :\ nie bylam w stanie wstac :\ wydaje mi sie ze maly gdzies naciskal na Narew ... I do tego doszla biegunka :\
Dzis mam endykrynologa masakra kilka godz siedzieć tam ..
Ale na szczescie jutro mam ginekologa.

Widac nie tylko ja mam problemy z kregoslupem .Nie spalam w nocy .Plecy nie daly.Wczoraj porownywalam zdjecia usg starszego synka i mlodmeczy w brzuszku.Ale sie usmialam wizyty mam w tych samych dniach miesiąca. A waga dzieci mnej wiecej taka sama.Katar mnie meczy.Podobno nowa grypa panuje Moj synus starszy jest u babci .Wiec moge odpoczywac ale i tak tęsknie

reklama
1517389512-619d3922b886832c-aaaaaa.jpeg

U nas dziś studniówka.

Jutro mam wizytę i mega się stresuję, ostatnio ginekolog się nie podobała jedna z zastawek w serduszku i jutro mamy kontrolę w która stronę się to rozwinie [emoji55]

dev131ps___.png

Do góry