szczesliwa66
Fanka BB :)
wiem ze apap albo paracetamol dobry na bol glowy ale mnie jak boli to i tak nie wezme leku wole sie chwile pomeczyc poboli i przestanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy córce miałam listę, to jak po 3mcach od urodzenia zrobiłam jej przegląd, to się nagle mocno skurczyła. Może uda mi się wrzucić na dniach, to co konieczne jest mieć bez względu na to jaki się typ trafiDzień dobry kobietki [emoji3]
@Gosika88 super sprawa z tymi pieluszkami; szkoda tylko, że dopiero od 34 tc można je odbierać. Chociaż ... ciekawe jak oni to niby sprawdzają [emoji6]
@szczesliwa66 ja też zabrałam się już za listę jakiś czas temu, ale dzisiaj chyba ją przejrzę i zrobię już tak na cito. Rezygnuje z kilku rzeczy na pewno - po Waszych radach stwierdzam, że to może być zbędny wydatek na sam początek.
Oczywiście obudziłam się z bólem głowy. [emoji22] 4 dzień z rzędu. A kawa nie pomaga
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Z takimi objawami powinnas zgłosić gin bo raz sie mnie pytal o te objawy i mowil ze mam mu zgloscic jak by cos takiego wystąpiło..Dziewczyny Wam też drętwieją palce? Zauważyłam odkąd jestem w 24tc, drętwienie, mrowienie - głównie palce u rąk i promieniuje mi to praktycznie aż do ramienia.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom