reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja syna urodzilam 5dni przed terminiem dokladnie.. A teraz nic sie nie denerwuje i nie mysle o tym czy akcja zacznie sie wcześniej czy pozniej. Myślę tylko o tym ze sama nie mogę byc w domu i tyle..
sredec1982 moze za duzo o tym myslisz?
Ja tez panikuje jak maly sie nie rusza , jak plamienie mialam albo ostatnio ze wody sie sacza bo mialam wilgotne wkladki ale to poprostu uplawy.. I zawsze jak przeczytam cos w necie i od razu mysle ze mnie to tez spotka .. Więc przestalam czytac.
Nie denerwuj sie niepotrzebnie:) jezeli nic sie nie dzieje to bez sensu:)

reklama
@Angela3aa moją zmorą też są plecy ‍♀️ Jakaś masakra - i bez ciąży mam lordozę to teraz dopiero to czuje.

No i mam to samo. Jakieś dziwne jazdy. Mała się mniej rusza to panikuje. W nocy śnią mi się jakieś pierdoły - co chwile poród lub syt. związane z porodem. Ale to chyba jest tak, że głównym tematem u mnie jest ciąża i praktycznie większość dnia się o tym myśli. A jak o czymś dużo myślisz, to później się to śni. [emoji3]

@nan jak u Ciebie?
Możesz mi w wolnej chwili powiedzieć jak to wygląda na klinicznej - w sensie porodówka i opieka, wiesz może coś? Bo po moim pobycie w szpitalu, ordynator ginekologii w Redłowie sugerował wyższy rangą szpital, i chcąc nie chcąc muszę wziąć Kliniczną pod uwagę :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pytanie kiedy znaczy spóźnia?czy dzień po terminie czy aż 2 tygodnie po. Ja mam od zawsze regularne cykle i wiem że moja wyliczona data porodu jest właściwa i boję się każdego kolejnego dnia spoznienia i nie wyobrażam sobie przenosić je aż 2 tyg.
Wy też codziennie martwcie się (troszkę chociaż) że nie uda się odnosić dzidzie do końca ciąży? Niby nic mi nie jest Ale od kilku tygodni ciągle o tym myślę:(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Dokładnie tak samo myślę, a niedawno prawie zawału dostałam, bo wyleciał ze mnie taki glutek spory, coś jak czop sluzowy. Na szczęście to była tylko dziwna wydzielina, lekarz sprawdził i mnie uspokoil, ale do czasu wizyty tak sobie wkrecilam że coś jest nie tak... Wszytko mi się działo :)

Link do: Pampers pamiętajcie o tej promocji

3jgxskjosc311c31.png

Hej dziewczyny;)
Ja juz pisze liste co kupic i powoli zbieram sie do przygotowan pozniej moze byc malo czasu.

GOSIKA88 masz racje w tych suwaczkach glupoty pisza wogole z waga i wzrostem sie nic nie zgadza. To twoj maluszek juz duzy prawie kilo;)

Dzień dobry kobietki [emoji3]

@Gosika88 super sprawa z tymi pieluszkami; szkoda tylko, że dopiero od 34 tc można je odbierać. Chociaż ... ciekawe jak oni to niby sprawdzają [emoji6]

@szczesliwa66 ja też zabrałam się już za listę jakiś czas temu, ale dzisiaj chyba ją przejrzę i zrobię już tak na cito. Rezygnuje z kilku rzeczy na pewno - po Waszych radach stwierdzam, że to może być zbędny wydatek na sam początek.

Oczywiście obudziłam się z bólem głowy. [emoji22] 4 dzień z rzędu. A kawa nie pomaga :(

reklama
Dzień dobry kobietki [emoji3]

@Gosika88 super sprawa z tymi pieluszkami; szkoda tylko, że dopiero od 34 tc można je odbierać. Chociaż ... ciekawe jak oni to niby sprawdzają [emoji6]

@szczesliwa66 ja też zabrałam się już za listę jakiś czas temu, ale dzisiaj chyba ją przejrzę i zrobię już tak na cito. Rezygnuje z kilku rzeczy na pewno - po Waszych radach stwierdzam, że to może być zbędny wydatek na sam początek.

Oczywiście obudziłam się z bólem głowy. [emoji22] 4 dzień z rzędu. A kawa nie pomaga :(

Też mnie to zastanowilo jak oni to sprawdzą :)

Do góry