reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja syna urodzilam 5dni przed terminiem dokladnie.. A teraz nic sie nie denerwuje i nie mysle o tym czy akcja zacznie sie wcześniej czy pozniej. Myślę tylko o tym ze sama nie mogę byc w domu i tyle..
sredec1982 moze za duzo o tym myslisz?
Ja tez panikuje jak maly sie nie rusza , jak plamienie mialam albo ostatnio ze wody sie sacza bo mialam wilgotne wkladki ale to poprostu uplawy.. I zawsze jak przeczytam cos w necie i od razu mysle ze mnie to tez spotka .. Więc przestalam czytac.
Nie denerwuj sie niepotrzebnie:) jezeli nic sie nie dzieje to bez sensu:)

reklama
@Angela3aa moją zmorą też są plecy ‍♀️ Jakaś masakra - i bez ciąży mam lordozę to teraz dopiero to czuje.

No i mam to samo. Jakieś dziwne jazdy. Mała się mniej rusza to panikuje. W nocy śnią mi się jakieś pierdoły - co chwile poród lub syt. związane z porodem. Ale to chyba jest tak, że głównym tematem u mnie jest ciąża i praktycznie większość dnia się o tym myśli. A jak o czymś dużo myślisz, to później się to śni. [emoji3]

@nan jak u Ciebie?
Możesz mi w wolnej chwili powiedzieć jak to wygląda na klinicznej - w sensie porodówka i opieka, wiesz może coś? Bo po moim pobycie w szpitalu, ordynator ginekologii w Redłowie sugerował wyższy rangą szpital, i chcąc nie chcąc muszę wziąć Kliniczną pod uwagę :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pytanie kiedy znaczy spóźnia?czy dzień po terminie czy aż 2 tygodnie po. Ja mam od zawsze regularne cykle i wiem że moja wyliczona data porodu jest właściwa i boję się każdego kolejnego dnia spoznienia i nie wyobrażam sobie przenosić je aż 2 tyg.
Wy też codziennie martwcie się (troszkę chociaż) że nie uda się odnosić dzidzie do końca ciąży? Niby nic mi nie jest Ale od kilku tygodni ciągle o tym myślę:(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Dokładnie tak samo myślę, a niedawno prawie zawału dostałam, bo wyleciał ze mnie taki glutek spory, coś jak czop sluzowy. Na szczęście to była tylko dziwna wydzielina, lekarz sprawdził i mnie uspokoil, ale do czasu wizyty tak sobie wkrecilam że coś jest nie tak... Wszytko mi się działo :)

Link do: Pampers pamiętajcie o tej promocji

3jgxskjosc311c31.png

Hej dziewczyny;)
Ja juz pisze liste co kupic i powoli zbieram sie do przygotowan pozniej moze byc malo czasu.

GOSIKA88 masz racje w tych suwaczkach glupoty pisza wogole z waga i wzrostem sie nic nie zgadza. To twoj maluszek juz duzy prawie kilo;)

Dzień dobry kobietki [emoji3]

@Gosika88 super sprawa z tymi pieluszkami; szkoda tylko, że dopiero od 34 tc można je odbierać. Chociaż ... ciekawe jak oni to niby sprawdzają [emoji6]

@szczesliwa66 ja też zabrałam się już za listę jakiś czas temu, ale dzisiaj chyba ją przejrzę i zrobię już tak na cito. Rezygnuje z kilku rzeczy na pewno - po Waszych radach stwierdzam, że to może być zbędny wydatek na sam początek.

Oczywiście obudziłam się z bólem głowy. [emoji22] 4 dzień z rzędu. A kawa nie pomaga :(

reklama
Dzień dobry kobietki [emoji3]

@Gosika88 super sprawa z tymi pieluszkami; szkoda tylko, że dopiero od 34 tc można je odbierać. Chociaż ... ciekawe jak oni to niby sprawdzają [emoji6]

@szczesliwa66 ja też zabrałam się już za listę jakiś czas temu, ale dzisiaj chyba ją przejrzę i zrobię już tak na cito. Rezygnuje z kilku rzeczy na pewno - po Waszych radach stwierdzam, że to może być zbędny wydatek na sam początek.

Oczywiście obudziłam się z bólem głowy. [emoji22] 4 dzień z rzędu. A kawa nie pomaga :(

Też mnie to zastanowilo jak oni to sprawdzą :)

Do góry