reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was oddala mocz gdy dzien wczesniej sie kochala ? Zapomnialam sie wczoraj z moim D a dzis mocz oddalam. Czu1 to ma wpływ na wynik moczu? Czy tylko przeszkadza to chemikowi w ocenie moczy gdyz plemniki gdzies tam beda?
Na pewno jak znajdzie plemniki, to będzie na wydruku. Pytanie czy reszta składników spermy nie wpłynie na wynik

reklama
Też się z tym zmagam:-( zwłaszcza po nocy jest masakra.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja siedzieć nie mogę :/ godzinka siedzenia przy stole czy gdziekolwiek i jest masakra ... później już nawet na herbatę przysiąść nie mogę bo tak boli :( moj ukochany coś tam mnie masuje ale to pomaga na chwile , dzisiaj chyba sobie hydromasaż zrobię w wannie , mamuśka mi załatwiła jakas taka matę do wanny wiec zobaczymy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może spróbuj siedzieć na piłce takiej do ćwiczeń. Przyda się i potem do usypiania dziecka lub rehabilitacji.
I takie gumowe dyski z kolcami (są lub będą w Lidlu) na krzesło i na tym siedzisz.

Jeśli w łopatkach to taki ostry ból jakby ktoś gwoździe wbijał, to mi pomaga masaż gorącym prysznicem, a na noc smaruję maścią rozgrzewającą dla dzieci (depulol).
Jeszcze okłady z gorącej soli- sól kamienna, morska, grzejesz w garnku, wsypujesz w skarpetę lub poszewkę i kładziesz się na tym. Tylko musisz sobie temperaturę dobrać, żeby było ciepłe a nie parzyło. Rozluźnia mięśnie i działa przeciwzapalnie

reklama
@Jetkaa powtórz badanie moczu. Nie powinno się podejmować współżycia na 24 godziny przed badaniem moczu. Koszt nie jest duży a będziesz miała pewność, że mocz jest dobrze pobrany ;)

Mnie na ból kręgosłupa pomaga masaż. Mamy taką rękawicę z kulkami z Lidla i mąż mnie tym masuje :) Od razu lepiej!

Do góry