MB91
Fanka BB :)
Ja tego nie kupie .mam pokoj z kuchnia .Pewnie bedzie maluszek z nami w swoim lozeczku spal.A prz6 starszym wcale nie musial sie drzec zebym sie obudzila mialam takiego czuja ze wysta4czylo jego kwekniecie juz na nogi wstawalam.To samo mialam dzisiaj w nocy maly przyszedl do nas do lozka .Wszystko mnie budzilo .przekrecil sie starszy na bok ja na nogach.A jak sie starszzy kreci to mlody w brzuszku hopsa hopsa .Jak oni sie uspokoili to moj stary zaczal chrapac .Musze go w nocy nagraac bo mi nie wierzy .Dzisiaj w nocy nawet pierdniecie komara mnie obudzilo
Oj kochana, miałam to samo dzisiaj w nocy. Po pierwsze nie mogłam zasnąć... a jak już zasnęłam to mój przyszedł spać i mnie obudził. I tak co chwile już się budziłam do samego rana.
Ja nianię kupię - ale dopiero jak się mała urodzi i będziemy jechać do moich rodziców, bo tam duży dom. A tak to na spokojnie sobie poradzę, bo nasze mieszkanie nie jest jakoś wybitnie duże.
Co do monitora oddechu - na początku chciałam, teraz nie chce. Faktycznie jak się człowiek wgłębi w te wszystkie art. to głupieje, ale jedno jest pewne - one lubią uruchamiać alarm nad wyrost. A to niepotrzebny stres i dla mamy i dla dziecka.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom