reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Witam w Nowym roku!! Ja zaczęłam dzień Od obciążenia glukoza.... przede mną 2 godz czekania..sam roztwór jest nawet smaczny
..nastawialqm się bardzo źle po opiniach A tu mile zaskoczenie...tylko żeby nie zemdlec i będzie ok :)
A Wy jak z badaniami?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny! Czytam Was od dłuższego czasu ale jakoś nie miałam weny żeby napisać . Może troszkę o sobie mam 28 lat,Patrycja z Wrocławia w domku mam już 1 córeczkę 5 lat i 2 psy :) Trochę staraliśmy się o drugie dziecko bo mam PCOS i po 3 latach się udało :) Mam nadzieję że przyjmniecie mnie do swojego grona.

Cześć dziewczyny [emoji5]
Trzymam kciuki za połówkowe i za badania [emoji1421]

Mi goście dopiero wczoraj późnym wieczorem odjechali, bo spali u nas - i ogólnie padam ze zmęczenia [emoji6]

Powiedzcie mi czy ruchy dziecka mogą czasami ustąpić w 20tc? W sensie że nie są praktycznie odczuwalne?
Młoda jak w tamtym tygodniu kopała równo, to tak od wczoraj muszę się mega skupić by wyczuć ją w brzuszku i trochę świruje czy z nią wszystko ok.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mb91 Moze babelkowi w brzuszku sie cos odmienilo.Ja mialam tak cala poprzednia ciaze mlody pare dni byl regularny a za chwile prawie nic nie czulam .A ten maluszek na razie regularny rano mnie kopie jak sie obudze i mowi mama wstawaj i dawaj jesc i o 11 wieczorem.Czasem w ciagu dnia jak sie poloze na chwile.

Cześć dziewczyny [emoji5]
Trzymam kciuki za połówkowe i za badania [emoji1421]

Mi goście dopiero wczoraj późnym wieczorem odjechali, bo spali u nas - i ogólnie padam ze zmęczenia [emoji6]

Powiedzcie mi czy ruchy dziecka mogą czasami ustąpić w 20tc? W sensie że nie są praktycznie odczuwalne?
Młoda jak w tamtym tygodniu kopała równo, to tak od wczoraj muszę się mega skupić by wyczuć ją w brzuszku i trochę świruje czy z nią wszystko ok.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Może przemieściła się gdzieś gdzie ma więcej miejsca i dlatego słabiej czujesz. Czasem też tak mam, nie martw się, na pewno wszystko jest ok.

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Ja miałam wczoraj tak że od rana nie czułam żadnych ruchów już spanikowana miałam czarne myśli ale wieczorem zjadłam pół opakowania czekoladek i się położyłam brzuch skakał aż miło :) jutro idę do gina to zapytam się jak to jest z tymi ruchami na tym etapie ciąży. Dziewczyny mam pytanie czy wszystkie na USG połówkowym poznalyscie płeć dziecka?

Do góry