reklama
Blondynka1988
Fanka BB :)
Szczęścia na Nowy Rok!!
Lekkich porodów!!
My o 2:10 byliśmy w domu
Lekkich porodów!!
My o 2:10 byliśmy w domu
sredec1982
Witam w Nowym roku!! Ja zaczęłam dzień Od obciążenia glukoza.... przede mną 2 godz czekania..sam roztwór jest nawet smaczny
..nastawialqm się bardzo źle po opiniach A tu mile zaskoczenie...tylko żeby nie zemdlec i będzie ok
A Wy jak z badaniami?
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
..nastawialqm się bardzo źle po opiniach A tu mile zaskoczenie...tylko żeby nie zemdlec i będzie ok
A Wy jak z badaniami?
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
kamilaasami
Ja dziś połówkowe [emoji33]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny! Czytam Was od dłuższego czasu ale jakoś nie miałam weny żeby napisać . Może troszkę o sobie mam 28 lat,Patrycja z Wrocławia w domku mam już 1 córeczkę 5 lat i 2 psy Trochę staraliśmy się o drugie dziecko bo mam PCOS i po 3 latach się udało Mam nadzieję że przyjmniecie mnie do swojego grona.
MB91
Cześć dziewczyny [emoji5]
Trzymam kciuki za połówkowe i za badania [emoji1421]
Mi goście dopiero wczoraj późnym wieczorem odjechali, bo spali u nas - i ogólnie padam ze zmęczenia [emoji6]
Powiedzcie mi czy ruchy dziecka mogą czasami ustąpić w 20tc? W sensie że nie są praktycznie odczuwalne?
Młoda jak w tamtym tygodniu kopała równo, to tak od wczoraj muszę się mega skupić by wyczuć ją w brzuszku i trochę świruje czy z nią wszystko ok.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi goście dopiero wczoraj późnym wieczorem odjechali, bo spali u nas - i ogólnie padam ze zmęczenia [emoji6]
Powiedzcie mi czy ruchy dziecka mogą czasami ustąpić w 20tc? W sensie że nie są praktycznie odczuwalne?
Młoda jak w tamtym tygodniu kopała równo, to tak od wczoraj muszę się mega skupić by wyczuć ją w brzuszku i trochę świruje czy z nią wszystko ok.
Gosiaczek1202
Mb91 Moze babelkowi w brzuszku sie cos odmienilo.Ja mialam tak cala poprzednia ciaze mlody pare dni byl regularny a za chwile prawie nic nie czulam .A ten maluszek na razie regularny rano mnie kopie jak sie obudze i mowi mama wstawaj i dawaj jesc i o 11 wieczorem.Czasem w ciagu dnia jak sie poloze na chwile.
Gosika88
Może przemieściła się gdzieś gdzie ma więcej miejsca i dlatego słabiej czujesz. Czasem też tak mam, nie martw się, na pewno wszystko jest ok.Cześć dziewczyny [emoji5]
reklama
Ja miałam wczoraj tak że od rana nie czułam żadnych ruchów już spanikowana miałam czarne myśli ale wieczorem zjadłam pół opakowania czekoladek i się położyłam brzuch skakał aż miło jutro idę do gina to zapytam się jak to jest z tymi ruchami na tym etapie ciąży. Dziewczyny mam pytanie czy wszystkie na USG połówkowym poznalyscie płeć dziecka?