reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny! Czytam Was od dłuższego czasu ale jakoś nie miałam weny żeby napisać . Może troszkę o sobie mam 28 lat,Patrycja z Wrocławia w domku mam już 1 córeczkę 5 lat i 2 psy :) Trochę staraliśmy się o drugie dziecko bo mam PCOS i po 3 latach się udało :) Mam nadzieję że przyjmniecie mnie do swojego grona.
Hej :) a w którym jesteś TC i na kiedy masz termin? :)

3jgxskjosc311c31.png

reklama
No ja właśnie mam takie czarne myśli, że wcinam teraz czekoladę i zobaczymy co będzie. Właśnie tak czuję bardziej „pykanie” ale już w okolicy pępka, więc może faktycznie ma więcej miejsca bo dno macicy znowu się podniosło i jest z małą wszystko ok. Mam taką nadzieje :)

@Patkawr daj znać jak dopytasz jak z tymi ruchami ok? :) I witam w gronie majówek [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny jak po nowym roku?:) u nas dosc chaotycznie i wogole...:\
Ja mam gin w czwartek jeee!!! W koncu zobacze synka:)
Ja nie czulam ruchow ostatnio przez caly dzien a w nocy tylko 1 ruch delikatny ale nie denerwuje sie :) maly sie juz rozbrykal i ja go baardzo wyraznie czuje i nie panikuje jak wczesniej :)
Syn dzis dal mi w kosc od 00.00tej do 04.00 tej walczylam z nim bo bawić sie chcial :\

Trzymam dziewczyny kciuki za udane wizyty! :)

Witam nowa majówkę:) !

@Potkawr witaj :) niekoniecznie na połówkowym poznasz płeć ... Zależy czy maluszek ułoży się tak by pokazać co skrywa między nóżkami ale zazwyczaj jest to możliwe bo sprzęt jest bardzo dobry

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

To jeszcze nie jestem sama, 29.12 u mnie 19tydz dzidzia wypięła się z nadal nie znamy płci. Teraz 19ego mam połówkowe więc zobaczymy

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie o to chodzi że ja już byłam na połówkowym i lekarz nie mógł określić płci bo nóżki miało złączone a najgorsze jest to że mój gin nie robi mi USG na wizycie i tak wychodzi że chyba nie poznam płci przed urodzeniem chyba że pójdę prywatnie ale też nie mam gwarancji że pokaże co tam ma uparciuch. Ja już bym na jakieś zakupy poszła dla maluszka a jak już idę to samo chłopięce mi się podobają A może zrezygnować i dopiero przy porodzie się dowiedzieć

@Patkawr witam następna mamusie, pewnie jak będzie dobrze ułożone to dowiesz się o płci:) @MB91 ja też tak mam jak Ty, parę dni do tyłu Mała więcej się ruszała. A teraz też albo słabo kopnie albo się gdzieś przemieściła. Lekarz dopiero 9tego i już się niepokoje.

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

@potkawr zawsze możesz unisexy kupować :) jak nie mogłam się doczekać pierwszego maluszka to nie kupowałam dziewczęcych bo chłopcu nie założysz a chłopięce dziewczynce można [emoji6]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli chyba wiele z nas tak ma, że jednego dnia czuje ruchy mocniej a innego mniej. Ważne żeby czuć. Ostatnio młody mi strzelił takiego kopniaka, że mój mąż widział z daleka jak brzuch podskoczył :)

3jgxskjosc311c31.png

Do góry