reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Tak to już jest że jedna będzie się martwiła a niektóre na spokojnie to wezmą .W pierwszej ciąży byłam chyba jakos mniej swiadoma tego wszystkiego i tak nie panikowalam.Tak samo jak mam jakąś schize na to żeby ani psy ani córka mi na brzuch nie wskakiwały tzn. nie wiem mocniej dotknęli

reklama
Niestety wszystkie rozdałam bo na tamte czasy nie chcieliśmy mieć więcej niż 1 dziecko. I tak zostałam bez niczego muszę kompletować cała wyprawkę od nowa :)

Dzień dobry.

Trzymam kciuki za wiyzty. Moje połówkowe 12 stycznia, przed mam zrobić obciążenie glukoza.

Ja tez raz czuje ruchy częściej, raz rzadziej, ale wg mnie to normalne póki co.

@tysia123 ja też mam połówkowe 12.01 [emoji847]

Tak czytałam o ruchach artykuł rano - i tak na dobrą sprawę to do 22 tc niektóre kobiety w ogóle mogą nie odczuwać ruchów, więc się uspokoiłam trochę.

Wzięłam zjadłam czekoladę i mała dalej cicho, więc potrząsnęłam brzuchem trochę i dostałam kopniaka [emoji847] Chyba faktycznie znalazła sobie wygodnickie miejsce [emoji848][emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A jak jest po wypiciu tej glukozy? Tzn mdli czy jakieś inne objawy są? A jak jest z jazdą samochodem po tej dawce cukry?
Tak jak pisałam dziś jest to bez problemu(dla mnie) nie dość że mi smakowalo to nie miałam dolegliwości. Nastraszyli mnie mdlosciami,wymiotami więc miałam że sobą kierowcę;) A tak naprawdę nie był potrzebny:)
Zastanawiam się tylko czy rozcienczona w 0,5 l wody nie przełamie wyników...Ale babka chyba wie ile powinna dolać wody
..

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

@Patkawr ja niestety z glukozą nie pomogę bo nie miałam robionej nigdy.

Dziewczyny... grzeszę dzisiaj ‍♀️[emoji23]
1514897588-17458ce66c1e83a6-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry