reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Szczęśliwa super że wszystko z dzidzia ok.

Dziewczyny upolowalam mutsy igo pure fog z czarnym stelazem na feedo.pl - zamówiłam 25grudnia a 26 już nic dostępnego nie było :/ chociaż nie wiem czy się cieszyć bo mówią że to głupi ma zawsze szczęście :p na wozkowym się więcej rozpisalam :p

Aga ja miałam dla starszego barlette adamexa. Jak masz jakieś pytania to śmiało - odpowiem jak ja to widzę :)

Fakt że kosmetyki mogę już :D ale chcę większość kupić jednym zamówieniem i skąd mam wiedzieć czy pieluszki/recznik itp niebieskie czy rozowe :p

Dziewczyny korzystalyscie z laktatorow ? Ja miałam ręczny i mnie wkurzal ... myślicie że 700zl za elektroniczny to rozsądny i potrzebny wydatek ? Niby mozna na raty po 35zl i to by bylo ok ale czy warto ?

reklama
@kamilaasami popatrz na allegro są laktatory elektryczne firmy Lovi juz od 200 zł. Ja narazie się wstrzymam z laktatorem elektrycznym, bo szczerze nie wiem czy podołam karmić piersią. Jeśli tak to zawsze można dokupić [emoji12]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 9 stycznia połowkowe, jeśli potwierdzi się, że dziewczynka to będę już kupować komplecik do wózka i do łóżeczka. I powoli będziemy kompletować wyprawkę :)

Hehe no Aga jak się u mnie okaże że mamy corcie to nawet kocyki będą dylematem - czy używać tych po synku z samolotami autami itp czy szukać chociaż jednego w różowe króliki ;) a i jeszcze torba do wózka mi się podoba (bo z krolikiem) tylko tu mnie też cena ogranicza ... I chyba zacznę po polowkowych odkładać na torbę :p

Ja mam wozek po starszym pomaranczowo -szary w zestawie z nakladka spacerowa i fotelikiem do samochodu.Maz musi go gruntownie sprawdzic.Chyba kolko trzeba zakleic bo spuszcza sie powietrze i sprawdzic hamulce.Mieszkam w miescie i jest super do miasta i na dzialce po wertepach tez nim jezdzilam.Jest lekki dobrze sie sklada i zwrotny .Nawet nim po schodach zjezdzalam.Lozeczko tez mam .Mam prawie wszystko tylko pare ubranek pewnie dokupic trzeba bo maluszek bedzie sie szybko brudzil.

Fajne są wgl te śpiwory z futerkiem :) ja też mam po siostrzeńcu niektóre rzeczy, ale wiadomo to moje pierwsze i jeszcze wymarzona dziewucha więc będzie też różowego... A co! Haha [emoji23][emoji23]

Dziewczyny czy Pre.na.len jest bezpieczny dla dziecka? Od tygodnia męczy mnie kaszel, mam go już serdecznie dość i młody tez :( daje mi to do zrozumienia kopniakami.

3jgxskjosc311c31.png

Aż wstyd się przyznać ale ja tych najmniejszych rozmiarów prawie wogóle nie mam :/ poród był dla mnie traumatycznym przeżyciem i powiedziałam że nie chcę więcej tego przechodzić ... minęło mi po pol roku ale do rozmiaru 74 nie mam zbyt wiele :p wszystko prawie oddałam :/ zostały mi same perełki których szkoda było sprzedać za 5zl :p

Gosiu jest bezpieczny ale i mało skuteczny - tam są same naturalne składniki typu czosnek i malina. Chociaż na ciebie może działać inaczej niż na mnie

reklama
Ja mam siostrzeńca 3 latka, więc dużo rzeczy mam od siostry :wanienke, łóżeczko, chodzik, krzesełko do jedzenia. Więc tylko ciuszki i do pielęgnacji maluszka :)

Do góry