reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Szczęśliwa super że wszystko z dzidzia ok.

Dziewczyny upolowalam mutsy igo pure fog z czarnym stelazem na feedo.pl - zamówiłam 25grudnia a 26 już nic dostępnego nie było :/ chociaż nie wiem czy się cieszyć bo mówią że to głupi ma zawsze szczęście :p na wozkowym się więcej rozpisalam :p

Aga ja miałam dla starszego barlette adamexa. Jak masz jakieś pytania to śmiało - odpowiem jak ja to widzę :)

Fakt że kosmetyki mogę już :D ale chcę większość kupić jednym zamówieniem i skąd mam wiedzieć czy pieluszki/recznik itp niebieskie czy rozowe :p

Dziewczyny korzystalyscie z laktatorow ? Ja miałam ręczny i mnie wkurzal ... myślicie że 700zl za elektroniczny to rozsądny i potrzebny wydatek ? Niby mozna na raty po 35zl i to by bylo ok ale czy warto ?

reklama
@kamilaasami popatrz na allegro są laktatory elektryczne firmy Lovi juz od 200 zł. Ja narazie się wstrzymam z laktatorem elektrycznym, bo szczerze nie wiem czy podołam karmić piersią. Jeśli tak to zawsze można dokupić [emoji12]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 9 stycznia połowkowe, jeśli potwierdzi się, że dziewczynka to będę już kupować komplecik do wózka i do łóżeczka. I powoli będziemy kompletować wyprawkę :)

Hehe no Aga jak się u mnie okaże że mamy corcie to nawet kocyki będą dylematem - czy używać tych po synku z samolotami autami itp czy szukać chociaż jednego w różowe króliki ;) a i jeszcze torba do wózka mi się podoba (bo z krolikiem) tylko tu mnie też cena ogranicza ... I chyba zacznę po polowkowych odkładać na torbę :p

Ja mam wozek po starszym pomaranczowo -szary w zestawie z nakladka spacerowa i fotelikiem do samochodu.Maz musi go gruntownie sprawdzic.Chyba kolko trzeba zakleic bo spuszcza sie powietrze i sprawdzic hamulce.Mieszkam w miescie i jest super do miasta i na dzialce po wertepach tez nim jezdzilam.Jest lekki dobrze sie sklada i zwrotny .Nawet nim po schodach zjezdzalam.Lozeczko tez mam .Mam prawie wszystko tylko pare ubranek pewnie dokupic trzeba bo maluszek bedzie sie szybko brudzil.

Fajne są wgl te śpiwory z futerkiem :) ja też mam po siostrzeńcu niektóre rzeczy, ale wiadomo to moje pierwsze i jeszcze wymarzona dziewucha więc będzie też różowego... A co! Haha [emoji23][emoji23]

Dziewczyny czy Pre.na.len jest bezpieczny dla dziecka? Od tygodnia męczy mnie kaszel, mam go już serdecznie dość i młody tez :( daje mi to do zrozumienia kopniakami.

3jgxskjosc311c31.png

Aż wstyd się przyznać ale ja tych najmniejszych rozmiarów prawie wogóle nie mam :/ poród był dla mnie traumatycznym przeżyciem i powiedziałam że nie chcę więcej tego przechodzić ... minęło mi po pol roku ale do rozmiaru 74 nie mam zbyt wiele :p wszystko prawie oddałam :/ zostały mi same perełki których szkoda było sprzedać za 5zl :p

Gosiu jest bezpieczny ale i mało skuteczny - tam są same naturalne składniki typu czosnek i malina. Chociaż na ciebie może działać inaczej niż na mnie

reklama
Ja mam siostrzeńca 3 latka, więc dużo rzeczy mam od siostry :wanienke, łóżeczko, chodzik, krzesełko do jedzenia. Więc tylko ciuszki i do pielęgnacji maluszka :)

Do góry