reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Zdjęcia dają A co do płytki musiałam poprosić o nagranie przed badaniem i zapłacić 20 zł.niestety to nie 3d ani 4d

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
No zobaczymy bo ja będę płacić za badanie 250 zł to ciekawe czy w tej cenie zrobi jakąś płytkę

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie musiałam prosić. Lekarz położył płytę na stole i tyle. Nawet się nie spodziewałam, że da. Bo na pierwszym prenatalnym proponował za dopłatą, a teraz chyba było w cenie.

3jgxskjosc311c31.png

Ja na pierwszym w 12tyg to nie włączył 3d ale zobaczymy jak tym razem będzie.

Moj gin nie przełącza na 4d bo ma stary sprzęt:\
Ja mam duzo ciszkow na chlopca bo mam bratanka rocznego i wszystko jest i ciuszki i wanienka ktora sama mu kupilam :) i laktator tylko wozka nie mam..:\ na rakie wieszke zakupy pojedziemy po 4 stycznia po polowkowym:))

Mnie w nocy budza skurcze nie sa bolesne ale jak leze na plecach 3min i zaraz mam tawrdy brzuch a zwlaszcza na bliznie po Cc bardzo nieprzyjemne uczucie choć nie boli:\

@Jetkaa mi też na wieczór twardnieje, dzisiaj w nocy jak się przekręcałam z boku na bok to mnie trochę pobolewalo. Ale biorę nospe gdy już mocniej mi się zaczyna robić

@Jetkaa mi też na wieczór twardnieje, dzisiaj w nocy jak się przekręcałam z boku na bok to mnie trochę pobolewalo. Ale biorę nospe gdy już mocniej mi się zaczyna robić

Ja jem asmag forte do 4 tabl. I nospe czasem..:\ mam nadzieje ze to nic groznego bo jejku:\ a najgorzej wlasnie wieczor jak leze a blizna po Cc robi sie twarda i taka jak by dziecko tam lezalo taka wypukla :\

Dziewczyny a czy na połowkowych lekarz włączał Wam usg 3d-4d i nagrał płytkę z Maleństwem lub dał zdjęcie?

U mnie nie przełącza na 3d, filmiku też brak, chyba że ekstra zapłacisz. Natomiast ja to traktuję czysto diagnostycznie, więc mi te bajery nie są potrzebne. Teraz nawet byłam w takim gabinecie, gdzie ekran był dla lekarza tylko. Zwrócił go w moją stronę, ale powiedziałam, że to on ma mieć dobry podgląd, a nie ja.

Co do laktatora- wybierz model, ale poczekaj do porodu, bo może nie będzie wcale potrzebny. Ja miałam ręczny lovi, potem tu na bb wygrałam do testów lovi prolactis dwufazowy elektryczny. Mi się przydał, po CC i córkę dostałam po 8dniach, 4mce prawie ściągałam.

reklama
Do góry