kamilaasami
Fanka BB :)
Ja te "grubsze" sprzęty też mam (całe szczescie) więc mogę pobawić się w kupowanie pierdół a co do chodzika to jestem bardzo na NIE i nikomu nie polecam takiego sprzętu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDziewczyny a czy na połowkowych lekarz włączał Wam usg 3d-4d i nagrał płytkę z Maleństwem lub dał zdjęcie?
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Z mojego punktu widzenia nie warto miałam i skorzystałam dwa razy a karmiłam 11 miesięcy. Wolałam wziąć ręczny. Elektrycznemu trzeba było poświęcić czas usiąść i hałasował a ręcznym odciągałam przy nawalach pod prysznicem raz dwa. Odciągałam tylko po to nie żeby mrozić czy przechowywać mleko. Ewentualnie jeżeli gdzieś na dłużej wychodziłam.Szczęśliwa super że wszystko z dzidzia ok.
Dziewczyny upolowalam mutsy igo pure fog z czarnym stelazem na feedo.pl - zamówiłam 25grudnia a 26 już nic dostępnego nie było :/ chociaż nie wiem czy się cieszyć bo mówią że to głupi ma zawsze szczęście [emoji14] na wozkowym się więcej rozpisalam [emoji14]
Aga ja miałam dla starszego barlette adamexa. Jak masz jakieś pytania to śmiało - odpowiem jak ja to widzę
Fakt że kosmetyki mogę już ale chcę większość kupić jednym zamówieniem i skąd mam wiedzieć czy pieluszki/recznik itp niebieskie czy rozowe [emoji14]
Dziewczyny korzystalyscie z laktatorow ? Ja miałam ręczny i mnie wkurzal ... myślicie że 700zl za elektroniczny to rozsądny i potrzebny wydatek ? Niby mozna na raty po 35zl i to by bylo ok ale czy warto ?
Zdjęcia dają A co do płytki musiałam poprosić o nagranie przed badaniem i zapłacić 20 zł.niestety to nie 3d ani 4dDziewczyny a czy na połowkowych lekarz włączał Wam usg 3d-4d i nagrał płytkę z Maleństwem lub dał zdjęcie?
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom