reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja te "grubsze" sprzęty też mam (całe szczescie) więc mogę pobawić się w kupowanie pierdół ;) a co do chodzika to jestem bardzo na NIE i nikomu nie polecam takiego sprzętu.

reklama
No zobaczymy siostrzeniec prawie wcale chodzika nie używał, wiec moje może też nie będzie potrzebowało. Jeszcze od wczoraj się przypałętało do mnie jakieś choróbsko[emoji31]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy na połowkowych lekarz włączał Wam usg 3d-4d i nagrał płytkę z Maleństwem lub dał zdjęcie?

A ja nic, a nic nie mam‍♀️ To moje pierwsze dziecko i jestem zielona praktycznie w wiedzę co się przyda, co jest zbędne. Mam nadzieje, że jak już zabiorę się za zakupy to nie wydam niepotrzebnie fortuny na rzeczy, których nie wykorzystam [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy na połowkowych lekarz włączał Wam usg 3d-4d i nagrał płytkę z Maleństwem lub dał zdjęcie?

Tak

3jgxskjosc311c31.png

Szczęśliwa super że wszystko z dzidzia ok.

Dziewczyny upolowalam mutsy igo pure fog z czarnym stelazem na feedo.pl - zamówiłam 25grudnia a 26 już nic dostępnego nie było :/ chociaż nie wiem czy się cieszyć bo mówią że to głupi ma zawsze szczęście [emoji14] na wozkowym się więcej rozpisalam [emoji14]

Aga ja miałam dla starszego barlette adamexa. Jak masz jakieś pytania to śmiało - odpowiem jak ja to widzę :)

Fakt że kosmetyki mogę już :D ale chcę większość kupić jednym zamówieniem i skąd mam wiedzieć czy pieluszki/recznik itp niebieskie czy rozowe [emoji14]

Dziewczyny korzystalyscie z laktatorow ? Ja miałam ręczny i mnie wkurzal ... myślicie że 700zl za elektroniczny to rozsądny i potrzebny wydatek ? Niby mozna na raty po 35zl i to by bylo ok ale czy warto ?
Z mojego punktu widzenia nie warto miałam i skorzystałam dwa razy a karmiłam 11 miesięcy. Wolałam wziąć ręczny. Elektrycznemu trzeba było poświęcić czas usiąść i hałasował a ręcznym odciągałam przy nawalach pod prysznicem raz dwa. Odciągałam tylko po to nie żeby mrozić czy przechowywać mleko. Ewentualnie jeżeli gdzieś na dłużej wychodziłam.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

@Gosika88, na mnie ten syrop działa. Miałam juz go dwa razy [emoji6]
Co do lokatora to ja się mocno zastanawiam nad elektrycznym.. jeżeli ktoś to dużo mleka i nie ma problemu z karmieniem to faktycznie zbędny produkt ale ja nie dość, że miałam mało pokarmu to jeszcze synek nie chciał rozkręcać bo został dokarmiony w szpitalu i od razu żądał pokarmu a ja się podawałam i podawałam mm w butli.. teraz sobie myśle, że może laktator rozkręci mi pokarm w razie podobnej sytuacji.. miałam ręczny ale niestety leciało tyle co nic [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mialam reczny wch ale sie nameczylam przy nim .teraz kupie elektryczny.Mialam problem z karmueniem bo mi si zaraz sutki chowaly i maly plakal bo zarlok z niego byl straszny. Nawet mi sie sytuacja smieszna z piersiami przypomniala.Siostra moja ma duzy biust i wziela malego i polozyla go na sobie i maly jak zobaczyl taki bufet mleczny to sie usmiechnal i dossal sie do jej biustu a tu mleczko nie leci .Oj boze jaki byl krzyk to masakra.Zaraz mleczko musial dostac.Di tej pory ciocie bardzo lubi.Ma chyba dd+ czy jakos tak .Nie wyobrazam sobie ja w ciazy jak sie jej jeszcze biust powiekszy

Ja zamierzam sobie kupić te nakładki silikonowe na sutki, miała któraś z Was :)

reklama

Zdjęcia dają A co do płytki musiałam poprosić o nagranie przed badaniem i zapłacić 20 zł.niestety to nie 3d ani 4d

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Do góry