reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja te "grubsze" sprzęty też mam (całe szczescie) więc mogę pobawić się w kupowanie pierdół ;) a co do chodzika to jestem bardzo na NIE i nikomu nie polecam takiego sprzętu.

reklama
No zobaczymy siostrzeniec prawie wcale chodzika nie używał, wiec moje może też nie będzie potrzebowało. Jeszcze od wczoraj się przypałętało do mnie jakieś choróbsko[emoji31]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy na połowkowych lekarz włączał Wam usg 3d-4d i nagrał płytkę z Maleństwem lub dał zdjęcie?

A ja nic, a nic nie mam‍♀️ To moje pierwsze dziecko i jestem zielona praktycznie w wiedzę co się przyda, co jest zbędne. Mam nadzieje, że jak już zabiorę się za zakupy to nie wydam niepotrzebnie fortuny na rzeczy, których nie wykorzystam [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy na połowkowych lekarz włączał Wam usg 3d-4d i nagrał płytkę z Maleństwem lub dał zdjęcie?

Tak

3jgxskjosc311c31.png

Szczęśliwa super że wszystko z dzidzia ok.

Dziewczyny upolowalam mutsy igo pure fog z czarnym stelazem na feedo.pl - zamówiłam 25grudnia a 26 już nic dostępnego nie było :/ chociaż nie wiem czy się cieszyć bo mówią że to głupi ma zawsze szczęście [emoji14] na wozkowym się więcej rozpisalam [emoji14]

Aga ja miałam dla starszego barlette adamexa. Jak masz jakieś pytania to śmiało - odpowiem jak ja to widzę :)

Fakt że kosmetyki mogę już :D ale chcę większość kupić jednym zamówieniem i skąd mam wiedzieć czy pieluszki/recznik itp niebieskie czy rozowe [emoji14]

Dziewczyny korzystalyscie z laktatorow ? Ja miałam ręczny i mnie wkurzal ... myślicie że 700zl za elektroniczny to rozsądny i potrzebny wydatek ? Niby mozna na raty po 35zl i to by bylo ok ale czy warto ?
Z mojego punktu widzenia nie warto miałam i skorzystałam dwa razy a karmiłam 11 miesięcy. Wolałam wziąć ręczny. Elektrycznemu trzeba było poświęcić czas usiąść i hałasował a ręcznym odciągałam przy nawalach pod prysznicem raz dwa. Odciągałam tylko po to nie żeby mrozić czy przechowywać mleko. Ewentualnie jeżeli gdzieś na dłużej wychodziłam.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

@Gosika88, na mnie ten syrop działa. Miałam juz go dwa razy [emoji6]
Co do lokatora to ja się mocno zastanawiam nad elektrycznym.. jeżeli ktoś to dużo mleka i nie ma problemu z karmieniem to faktycznie zbędny produkt ale ja nie dość, że miałam mało pokarmu to jeszcze synek nie chciał rozkręcać bo został dokarmiony w szpitalu i od razu żądał pokarmu a ja się podawałam i podawałam mm w butli.. teraz sobie myśle, że może laktator rozkręci mi pokarm w razie podobnej sytuacji.. miałam ręczny ale niestety leciało tyle co nic [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mialam reczny wch ale sie nameczylam przy nim .teraz kupie elektryczny.Mialam problem z karmueniem bo mi si zaraz sutki chowaly i maly plakal bo zarlok z niego byl straszny. Nawet mi sie sytuacja smieszna z piersiami przypomniala.Siostra moja ma duzy biust i wziela malego i polozyla go na sobie i maly jak zobaczyl taki bufet mleczny to sie usmiechnal i dossal sie do jej biustu a tu mleczko nie leci .Oj boze jaki byl krzyk to masakra.Zaraz mleczko musial dostac.Di tej pory ciocie bardzo lubi.Ma chyba dd+ czy jakos tak .Nie wyobrazam sobie ja w ciazy jak sie jej jeszcze biust powiekszy

Ja zamierzam sobie kupić te nakładki silikonowe na sutki, miała któraś z Was :)

reklama

Zdjęcia dają A co do płytki musiałam poprosić o nagranie przed badaniem i zapłacić 20 zł.niestety to nie 3d ani 4d

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Do góry