reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A u mnie jest tak, że jakoś boje się jeszcze kupować ciuszki i gadżety dla maleństwa. Nie wiem, ale to wina pewnie mojej mamy bo ona zawsze mi mówi, że jeszcze zdążę, że jeszcze czas. [emoji52] I mimo, że bym chciała już coś kupować to się boje [emoji849] Wiem, że to głupie myślenie i w ogóle.

@nknatalia @blindynka1988 dziękuje za życzenia [emoji5] Ja jutro Wam kobietki złoże, bo pewnie jeszcze na forum zajrzę od czasu do czasu.

Czy któraś z Was pije napar z kopru włoskiego na wzdęcia i zatwardzenia? Pomaga Wam? Ja jestem tak „napompowana” po dzisiejszych przygotowaniach, że musiałam podjechać sobie do apteki po coś by się poratować i Pani dała mi właśnie herbatkę do zaparzenia i czopki glicerynowe. Podobno skuteczny i bezpieczny zestaw.

@Jetkaa polecam rajstopki - nic nie ciśnie [emoji3] I są ciepłe [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kobietki! Wszystkiego dobrego w te Święta [emoji319] [emoji294]️Zaspokojenia wszystkich smaczków ciążowych [emoji5]
Zdrówka dla Was i dla dzidziusiów, które nosimy w brzuszkach [emoji3][emoji319]
Niech kolejne 20 tygodni ciąży upłynie nam bez trosk i komplikacji, i w końcu niech wszystko ułoży się tak jak tego chcemy [emoji173]️[emoji319]

Wesołych Świąt! [emoji319][emoji319][emoji319][emoji1413]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1514136461-4da427b1f00b5c58-aaaaaa.jpeg

Zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia życzę Wam kochane razem z moją Kuleczką[emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry