reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry :)

Witam nową staraczkę :)

@Fabimama, to, że testy wychodzą później to nic nowego, wcale nie tak rzadko się zdarza ;) Lek faktycznie bardzo drogi, całe szczęście możecie go kupować.
Będzie dobrze :)

reklama
Witam nowe majowe mamy [emoji6]
@mijusiamt, ja też dzisiaj jestem bez sił.. sprzątając mieszkanie musiałam co chwile przerwę robić.. a i zauważyłam, że jest mi niedobrze jak jestem głodna [emoji12]
@Paula1207, na następnej wizycie już bedzie serduszko [emoji6] ja tez mam małą torbiel [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja juz odebralam leki. I niestety pojawiło sue brązowe Plamienie. :( pani doktor mówiła ze rak moze bycyc po usg dopichwowym. Leże i się boje ruszać :(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochana :) jak narazie wszstko ok, tak mysle :) w srode wieczorem mam wizyte i wszystko sie okaze. A co u Ciebie? :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez ok 15/16 tc jest. Dzidzia rośnie i juz czuje ruchy:D prenatane wyszly ok, test pappa tez ok. :) wizyte mam 25.09 i mam nadzieje, ze juz poznam płeć. :D który u ciebie tc?:)

reklama
Witam Was.
Mam na imię Klaudia. Mam 30 lat i mieszkam nad Polskim morzem. To, że wczoraj zobaczylam 2 kreski na teście ciążowym zbiło mnie z nóg. Dosłownie mnie powaliło. Z moim poprzednim partnerem starałam sie o dziecko 10 lat i bez skutku. Rozstałam sie z nim rok temu, bo poznałam kogoś, kto pokazał mi co to miłość. Byłam pewna, że nie mogę zajść w ciążę więc nie uważaliśmy. Mój partner jest ode mnie starszy o 17 lat i ma 4 dzieci z poprzedniego małżeństwa,a ja wczoraj zrobiłam test z rana i przeżyłam szok. Po 11 latach nie stosowania żadnej antykoncepcji zobaczyłam dwie upragnione kreski na teście. Najpierw zrobilam popoludniu test dla ciekawosci jakies 5 dni temu i wyszla bardzo blada 2 kreska, a wczoraj zrobiłam test z samego rana. Jeszcze nie mówiłam nikomu oprócz mojej siostry, która jest położną i nakazała wizytę u gina i potwierdzenie ciąży, więc grzecznie i cichutko czekam... Jutro zarejestruje się do gina ale mam dobre przeczucia tym bardziej, że okres spóźnia mi się już 12 dni więc wątpię, żeby się pojawił. Ogólnie nadal jestem w głębokim szoku...

Załączniki

• test 1.jpg
    test 1.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 97
  • test 2.jpg
    test 2.jpg
    87,9 KB · Wyświetleń: 100
Do góry